Συγκέντρωση Υπογραφών για την παραμονή του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας στη θέση «Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας»

dog-how-to-select-your-new-best-friend-thinkstock99062463

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας δραστηριοποιείται στο Δήμο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τα τελευταία έντεκα (11) χρόνια. Στο διάστημα αυτό, έχει βοηθήσει 3.700 ζώα με προβλήματα υγείας. Έχει στειρώσει 1.700 ζώα και έχει δώσει για υιοθεσία 1.600 ζώα. Ο Σύλλογος έχει επιτύχει, τα χρόνια αυτά, να διαχειρίζεται τα αδέσποτα ζώα, με ανθρώπινο τρόπο και προς όφελος του Δήμου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Μετά από σύμφωνη γνώμη του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Φιλοζωικός Σύλλογος δημιούργησε ένα χώρο προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, κυμαινόμενου αριθμού (περίπου 130 σκύλων) στη θέση «Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας». Η απομάκρυνση του Συλλόγου από το χώρο αυτό, χωρίς να έχει βρεθεί εκ των προτέρων χώρος κατάλληλος για την μεταφορά των αδέσποτων ζώων, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο Σύλλογο, τα φιλοξενούμενα αδέσποτα ζώα και τους πολίτες του Δήμου Φιλαδέλφειας. Ο Σύλλογος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αναγκαστεί να αφήσει ελεύθερα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας 130 ζώα, άλλα άρρωστα, άλλα επιθετικά, τα περισσότερα μαζί του από κουτάβια και άμαθα στους δρόμους και στην επιβίωση τους σε αυτούς. Εξάλλου, αν τα αδέσποτα σκυλιά αφεθούν ελεύθερα, θα τριγυρίζουν, το πιθανότερο, στο άλσος το οποίο γνωρίζουν από μικρά και το οποίο θεωρούν πλέον «σπίτι» τους. Με συνέπεια, να καταστεί αδύνατη η κυκλοφορία των δημοτών στο άλσος.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αιτούμαστε την παραμονή του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας στο άλσος, μέχρι να βρεθεί χώρος κατάλληλος για τη μεταφορά των αδέσποτων ζώων. Δηλώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε την απομάκρυνση του Συλλόγου από τη θέση «Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας» πριν την εύρεση κατάλληλου χώρου για την μετεγκατάσταση των αδέσποτων ζώων. Για το συμφέρον το δικό μας, του Δήμου μας και των αδέσποτων ζώων.

Για να υπογράψετε κάντε κλικ ΕΔΩ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s