Με εντολή Τσίπρα παραμένει ο Σφακιανάκης

sfakianΜετά την αναπάντεχη και χωρίς λόγω ανακοίνωση της απομάκρινσης του, από τη Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, η κυβέρνηση παίρνει πίσω την απόφαση πράξη που και αυτή προκαλλέι ερωτηματικά γιατί ουσιαστικά »αδειάζει» τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκα, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης από τη Βουλή χαρακτήρισε »δημοσιοσχετίστα΄΄ τον υποστράτηγο. 

Στην ανάκληση της μετάθεσης του υποστρατήγου Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού προχώρησε η κυβέρνηση, με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται πως ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων για την καρατόμηση του υποστρατήγου από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μεταθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.

Από την εξέλιξη αυτή είναι βαρύτατα εκτεθειμένος οαπό το βήμα της Βουλής, ούτε λίγο-ούτε πολύ, απέδωσε στις… δημόσιες σχέσεις τις μεγάλες επιτυχίες του υποστρατήγου Σφακιανάκη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s