Ο χορός της Δημ. Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο κέντρο “Χαϊτίδη”.

3
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους καλεσμένους η Αντιπρόεδρος της οργάνωσης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Βάσω Φιλιππάτου καθώς και ο Πρόεδρος της οργάνωσης Ηλίας Μαρκάτος.

2

4
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε τους:
τον Βουλευτή Επικρατείας Θεόδωρο Φορτσάκη, την Βουλευτή Β’ Αθηνών Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Σιώρη και Γιώργο Αράπογλου, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Αδαμόπουλο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Χρήστο Τριανταφύλλου, τον Ανδρέα Ρίζο, τον εκπρόσωπο της εφημερίδας «Αναγέννηση» Βασίλη Γεωργιάδη, τον Χάρη Τομπούλογλου, τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, την Όλγα Αυγερινού, τον Στέλιο Μηλο, τον Μιχάλη Καραγιάννη, τον Γιάννη Λουκιδέλη, τον Θεόδωρο Μαγκλάρα, τον Λάκη Γκουβά,τον Σαταράκη Λευτέρη, τον Διονύση Κάρνο, την Όλγα Μικρούλη, τον πρ.Αντιδήμαρχο Νίκο Σταθόπουλο, τον γιατρό-καρδιολόγο Δημήτρη Σκαφιδά, τον γιατρό-πνευμονολόγο Κώστα Κωνσταντόπουλο, την γιατρό-οφθαλμίατρο Σοφία Αλυμάρα με τον σύζυγό της επίσης γιατρό-παθολόγο Νίκο Αλεξανδρόπουλο, την Ρένα Σταματοπούλου, τον Δημήτρη Κατσιαμπάκο κ.α.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s