Κοπή πίτας του τμήματος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού

image

image

image

image

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του τμήματος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 19/2/2016  στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Ιωνικού.
Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι  από τις δραστηριότητες του  Δήμου συναντήθηκαν για το κόψιμο της Βασιλόπιτας  ενώ  παράλληλα  γνωρίστηκαν μεταξύ τους .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:  η  Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Κα Χαρίκλεια Ρόκου Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Κος Θεόδωρος Μανωλεδάκης  και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κος Ευάγγελος Κουμαριανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πάνος Γ., η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής επιτροπής Κα Εξάρχου Σ., ο Αντιπρόεδρος της Β/θμιας σχολικής επιτροπής Παπαθεοφάνους Π. οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπόκης Ι, Γαβριηλίδης Γ. Γαλαζούλα Α., Αντωναρόπουλος Χ. και η Πολιτιστική ομάδα με την επικουρική συνεισφορά της . Με εγκάρδια επιστολή  χαιρέτησε την εκδήλωση  ο Δήμαρχος κος  Αριστείδης  Βασιλόπουλος καθώς ήταν αδύνατη η παρουσία του λόγω ασθενείας.  Η μαζική ανταπόκριση  των συμπολιτών που συμμετέχουν στα προγράμματα ήταν η σημαντικότερη ικανοποίηση για όλους τους εκπαιδευτές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες  οφείλουμε να εκφράσουμε στους Εθελοντές μας που με περισσή αγάπη αλλά και διδακτική ευαισθησία μεταδίδουν τις γνώσεις τους  δαπανώντας μέρος του πολύτιμου χρόνου τους. Ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  με την  εφαρμογή της ενισχυτικής διδασκαλίας  καθιερώθηκε επάξια από τους εθελοντές εκπαιδευτικούς.  Επίσης ευχαριστούμε  το προσωπικό του Αυτοτελούς τμήματος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού που καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες  για την επίτευξη των δημιουργικών στόχων. 
Η σχολή Παραδοσιακών Χορών του Δήμου μας παρουσίασε  χορούς από διάφορα περιοχές της Ελλάδας  προσδίδοντας  κέφι, ζωντάνια  και μελωδικούς σκοπούς. Τα φλουριά από την πίτα αντιστοιχούσαν σε λογοτεχνικά βιβλία. Τέλος η βραδιά έκλεισε σχηματίζοντας   κυκλωτικούς   χορούς  από  τους

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
(τηλ. Επικοινωνίας 213-2049012)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s