Έλλειψη σεβασμου και μικροπρέπεια…

image

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του κυρίου Πάνου και κατ’ επέκταση του Δημάρχου η απόφαση τους για απόρριψη του αιτήματος του κυρίου Γεωργαμλή για τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Λιόση, εκδότη της τοπικής εφημερίδας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Οποιαδήποτε κόντρα ή διαφωνία να έχεις σε οποιοδήποτε βαθμό εφόσον κάποιος φεύγει από τη ζωή η διαφωνία και η κόντρα μένουν στο παρελθόν. Οφείλεις από αξιοπρέπεια και μόνο να τον τιμήσεις ιδιαίτερα εάν αυτός είναι αντίπαλος σου και όπως και να το κάνουμε έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη τοπική πολιτική σκηνή για πολλά χρόνια, απο τότε που κάποιοι απο τους σημερινούς Δημοτικόυς Συμβούλους πήγαιναν ακόμη σχολείο…
Ενδεικτικά να σας θυμίσουμε ότι η προέρχομενη από το ΣΥΡΙΖΑ παράταξη του κυρίου Κόντου με προεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κύριο Βατίδη το 2010 είχε τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Κακάτσου που «έφυγε» τον Σεπτέμβριο του 2010. Η αιτιολόγηση με την αναφορά στους ταλαιπωρημενους προσφυγες, νομίζουμε οτι καταντάει γραφική μιας και τα δύο συμβάντα είναι τραγικά, δε σχετίζονται μεταξυ τους, και δε νομίζουμε να είχε κανεις πρόβλημα να κρατηθει ενός λεπτου σιγή για τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s