Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες!

image

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Έπειτα και από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με το κλείσιμο των συνόρων και τον εγκλωβισμό στη χώρα μας χιλιάδων προσφύγων, κατατρεγμένων από τον πόλεμο στη Συρία, είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των δομών υποδοχής και φιλοξενίας, προκειμένου να αποτραπούν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος καλεί όλους τους συμπολίτες μας, να στήσουμε ασπίδα προστασίας και αλληλεγγύης  και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση των προσφύγων, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας, από την Αθήνα μέχρι την Ειδομένη.
Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε σύλλογο και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να συμπαρασταθεί  στο προσφυγικό δράμα. Το χρωστάμε στην ιστορία της πόλης μας, στην μνήμη των χιλιάδων προσφύγων που ξεριζώθηκαν, στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.
Τα είδη θα συλλέγονται στο επισκευασμένο δημοτικό λεωφορείο, το οποίο θα βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 97), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:00- 15:00
Καθότι οι ανάγκες είναι συνεχείς, τα είδη πρώτης ανάγκης ενδεχομένως να διαφοροποιούνται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στα Κέντρα, τον αριθμό των προσφύγων και τις ηλικίες τους.
Κάθε εβδομάδα, θα ανανεώνεται η λίστα με τα απαραίτητα είδη, ενώ για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε στο 213-2049000.
                                  

        Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s