Ξεκινάμε από την αρχή!

wp-1457191313146.jpeg

Από τον περσινό Οκτώβρη μια ομάδα νέων αλλά και μεγαλύτερων ανθρώπων της πόλης μας ξεκινήσαμε την παρουσία μας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, συνεργαζόμενοι με την ιστορική εφημερίδα του αείμνηστου Γιώργου Κακάτσου, την «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ», η οποία ως γνωστόν είχε διακόψει πριν την έκδοσή της επί αρκετούς μήνες.

Η προσπάθειά μας βρήκε ανταπόκριση από το λαό της πόλης μας, γιατί δώσαμε στοιχεία σοβαρότητας και αντικειμενικής ενημέρωσης, αποφεύγοντας τις ακρότητες, αλλά και το να μεταβληθούμε σε ένα life style διαφημιστικό έντυπο χωρίς άποψη, γνώμη και προτάσεις, μόνο για εισπρακτικούς – διαφημιστικούς λόγους.

Η συνεργασία μας αυτή διακόπηκε αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα από τον κ. Κώστα Κακάτσο, με δήλωσή του σε τοπική ιστοσελίδα.
Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες αυτής της ενέργειας, διότι δεν ενδιαφέρει παρά μόνον τους εμπλεκόμενους.

Εμείς όμως, ΟΛΗ η συντακτική ομάδα και ΟΛΟΙ οι συνεργάτες έκδοσης του φύλλου της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ που γνωρίσατε τους τελευταίους μήνες, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την προσπάθειά μας με τη έκδοση μιας νέας εφημερίδας με τίτλο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», έχοντας τη φιλοδοξία να προσφέρουμε σοβαρή, πλήρη, αντικειμενική, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και αδέσμευτη ενημέρωση στο λαό της ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ και της ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, με κριτική διάθεση προς πάσαν κατεύθυνση.

Όλες οι απόψεις θα μπορούν να φιλοξενούνται στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και μοναδικός μας γνώμονας θα είναι το τοπικό συμφέρον και η ανάδειξη των κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες.

Εσείς θα μας κρίνετε αν θα βαδίσουμε σωστά στο δρόμο που επιλέξαμε.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s