Βοήθεια στους πρόσφυγες

image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με συγκινητικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, από τα σχολεία, απλούς πολίτες και συνδημότες μας, από φορείς, μικρούς και μεγάλους, από το υστέρημα όλων μας.

Το γεγονός αυτό μαρτυρά το πόσο μεγάλο είναι το αίσθημα της αλληλεγγύης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που βιώνουν αυτό το ανθρωπιστικό δράμα, που παλεύουν για την επιβίωση τους και που η αξιοπρέπεια τους καθημερινά καταπατάται βάναυσα.
Την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαλογή και το πακετάρισμα πολλών συγκεντρωμένων πραγμάτων και ετοιμάστηκαν για την αποστολή τους σε κέντρα φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων.
Επικαιροποιώντας την λίστα με τα είδη πρώτη ανάγκης, τονίζουμε πως ΔΕΝ χρειάζεται η συλλογή ρούχων, ενώ η ανάγκη για είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα μακράς διάρκειας παραμένει επιτακτική.
Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η διαλογή και το πακετάρισμα των ειδών που συλλέγονται πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, στις 11:00, στο Στρατιωτικό Εργοστάσιο και είναι ανοιχτό σε όσους- ες επιθυμούν να βοηθήσουν.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s