ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ…

ar

Γράφουν οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στο τεύχος 33/Μάρτιος 2016 περί των προσεχών εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία της περιοχή μας.

Υποστηρίζει λοιπόν ο κ. Αράπογλου ως υποψήφιο Πρόεδρο τον Ηλία Μαρκάτο και ως μέλη της διοίκησης της τοπικής οργάνωσης τους Γιώργο Τσούκα, Σοφία Αλυμάρα,Χάρη Τσουλά, Μαριάννα Σκαμπαρδούκα και Γιάννη Τσιρέπα.

Εντύπωση προκαλεί ότι ΔΕΝ αναφέρεται καν στον Ρένο Αρβανίτη, στενό του μέχρι πρότινος συνεργάτη!

Αν λάβει υπόψη του κανείς ότι οι υποψήφιοι για τη διοίκηση της τοπικής οργάνωσης είναι 21 άτομα και «απέναντι» στον Ηλία Μαρκάτο είναι η Βάσω Φιλιππάτου,μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και άτομο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην περιοχή μας αλλά και στο κόμμα της, μάλλον ο Γιώργος Αράπογλου έκανε ένα ακόμα σφάλμα, γιατί την Κυριακή θα μετρήσει τις δυνάμεις του…

Μήπως η προτίμηση του κ.Αράπογλου είναι τέτοια, γιατί τόσο η Βάσω Φιλιππάτου, αλλά και άλλοι υποψήφιοι για την τοπική οργάνωση, όπως ο Κώστας Κωνσταντόπουλος, Χρήστος Κοπελούσος, Τάκης Αθανασόπουλος, Θάνος Λέκκας, Μανώλης Διαγουμάς, Κώστας Καραϊσκος, Νούλη Βαλάκου, Νίτσα Νικολούλια και άλλοι πρόσκεινται στο περιβάλλον του νυν Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη;

1 thought on “ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ…

  1. …. Τελικά κ. Αράπογλου…. σας ενδιαφέρει να κερδίσετε τον Δήμο….?????
    Μάλλον…. όχι… απ’ ο,τι φαίνεται……!
    Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην Κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας….. εσείς ήδη έχετε βάλει απέναντι σας τους μισούς….

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s