Η Βάσω Φιλιππάτου νέα Πρόεδρος…

10253814_1379793162307665_7793198299514535739_n

Η Βάσω Φιλιππάτου είναι η νέα Πρόεδρος  της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας επιτυγχάνοντος άνετη νίκη έναντι του Ηλία Μαρκάτου.

Ο Ηλίας Μαρκάτος δεν κατάφερε να λάβει το απαιτούμενο ποσοστό του 40% και ως εκ τούτου    δεν θα μετέχει στη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν 615, εκ των οποίων η κα Φιλιππάτου έλαβε 415 ψήφους και ο κ. Μαρκάτος έλαβε 158 ψήφους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες 25 ψηφοδέλτια βρέθηκαν με σταυρούς στα δυο ονόματα (τα οποία ακυρώθηκαν) και 7 λευκά.

Την Βάσω Φιλιππάτου υποστήριξαν για Πρόεδρο οι: Χάρης Τομπούλογλου, Δημήτρης Γκίκας, Χρήστος Κοπελούσος, Χαράλαμπος Μπόβος κ.α

Τελικά φάνηκε ότι η ανοικτή επιστολή που απηύθηνε στους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ο κ. Μαρκάτος να μην ψηφίσουν την Βάσω Φιλιππάτου διότι υποστηριζόταν από τον Χάρη Τομπούλογλου  δεν «έπιασε τόπο».

Σε λίγο θα σας ενημερώσουμε για τα τελικά αποτελέσματα των υποψηφίων για μέλη της τοπικής επιτροπής.

2 thoughts on “Η Βάσω Φιλιππάτου νέα Πρόεδρος…

  1. ευχομαι καλην επιτυχιαν ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΑΤΕ Κανεις δεν ειναι εναντιον αλλων Ευγενης αμιλλα δια την επιτευξιν του ποθουμενου ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ και ειθε να μην ακουσωμεν επιτευγματα οπως παλαα προβεβλημενου μελους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ (δικηγορος ε,Τ)

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s