ΑΣΕΒΕΙΑ του κ. Βασιλόπουλου στην ιστορία της πόλης μας!

wp-1456364392868.jpeg

ΑΣΕΒΕΙΑ του κ. Βασιλόπουλου στην ιστορία της πόλης μας! Φοβάται ακόμη και τους…νεκρούς Δημάρχους μας!!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Μεγάλη Παρασκευή πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας «Κόκκινος Μύλος» η περιφορά του επιταφίου νωρίς το απόγευμα. Επί 50 και πλέον χρόνια – ας σημειωθεί ότι το Δημοτικό μας Κοιμητήριο το ίδρυσε ο αείμνηστος ιστορικός Δήμαρχος Νίκος Τρυπιάς το 1951- η περιφορά του επιταφίου ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία και διέρχεται μπροστά από τα μνήματα των διατελεσάντων δημάρχων, δημοτικών συμβούλων αλλά και επιφανών συμπολιτών μας που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν ταφεί στον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος έχει προσδιοριστεί για τον σκοπό αυτόν.

Εκεί λοιπόν, μπροστά από τα μνήματα των ανθρώπων που υπηρέτησαν την πόλη μας, τελείται επί 50 χρόνια η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση. Φέτος οι παρευρισκόμενοι προσκυνητές του επιταφίου αλλά και οι συγγενείς των επιφανών προσώπων που κείνται εκεί δοκίμασαν έκπληξη, διότι με ΕΝΤΟΛΗ του κ. Βασιλόπουλου «άλλαξε δρομολόγιο» ο επιτάφιος, δεν ακολουθήθηκε η παράδοση και δεν αποδόθηκε η οφειλόμενη τιμή σε πρόσωπα που έγραψαν την ιστορία αυτής της πόλης όπως ο Νίκος Τρυπιάς, ο Τάσος Αμπατζής, ο Σάββας Σταματιάδης, ο Γιώργος Αποστολάκης, η Φιλιώ Χαϊδεμένου και τόσοι άλλοι !

Ο κ Βασιλόπουλος οφείλει εξηγήσεις για την απρέπεια αυτή όχι μόνον στους συγγενείς των επιφανών συμπολιτών μας αλλά και στο λαό της πόλης μας για την ασέβεια στην ιστορία και την παράδοσή μας! Φοβάται – όπως φαίνεται ο ευκαιριακός αυτός Δήμαρχος – όχι μόνον τους ζωντανούς που τον αντιπολιτεύονται, αλλά και τους νεκρούς τους οποίους θεωρεί – προφανώς – δυνάμει μελλοντικούς αντιπάλους του ! Έλεος !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s