«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…»

α

H «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος. Η δημοτική αρχή του κ. Άρη Βασιλόπουλου είχε συνηθίσει σε μια «light» και χωρίς ουσία ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ! Μια δυστυχώς «ανάπηρη» και «αναποτελεσματική» αντιπολίτευση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, γεγονός που μείωσε στο ΜΗΔΕΝ το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας για τις συνεδριάσεις του, που πλέον το παρακολουθούν ελάχιστοι πολίτες !

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λύσσανδρος Γεωργαμλής δεν ασκεί τον θεσμικό ρόλο που του ανέθεσε ο λαός της πόλης, είτε από αδυναμία και άγνοια να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, είτε από ενδεχομένως άλλη σκοπιμότητα που έχει σχέση με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, που του επιβάλλουν να «τα έχει με όλους καλά». Κραυγαλέο γεγονός είναι τα «συγχαρητήρια» που έδωσε πρόσφατα στη δημοτική αρχή (γιατί άραγε;) και το «συμφωνώ με τη δημοτική αρχή» που το λέει συχνά τελευταία…

Οι επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων – με ΕΞΑΙΡΕΣΗ τον ευπρεπή και σοβαρό κ. Απόστολο Κόντο – έχουν ελειπή γνώση των δημοτικών μας πραγμάτων, είτε βρίσκονται σε ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ πολιτική ύπνωση.

Θα ήταν άδικο να μην σημειώναμε εδώ τις σταθερές «θέσεις» της κ. Δανάης Γκούμα, που όμως λόγω της πολιτικής της τοποθέτησης στο ΚΚΕ, επιδιώκει συνειδητά να ακολουθεί μοναχική μεν,αλλά έντιμη τοπική πολιτική διαδρομή.

Σ αυτό το κλίμα ο τοπικός Τύπος καλείται να αναπληρώσει το θεσμικό κενό που παρουσιάζει η αντιπολίτευση του Δήμου, η οποία σύμφωνα με τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 (Α΄ γύρος) εκφράζει το 82% του λαού της πόλης μας !!!

Η εφημερίδα μας λοιπόν ενόχλησε, ενοχλεί και θα ενοχλεί τους πρώην (;) θαυμαστές του απάνθρωπου «σταλινισμού», που έχουν ενδυθεί τον μανδύα της δήθεν δημοκρατικής συμπεριφοράς. Αυτούς που δεν παύουν όμως να είναι αλλεργικοί σε κάθε αντίθετη άποψη και κριτική.

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ λοιπόν! Την κριτική και την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ μας. Ξέρουν ότι τους γνωρίζουμε καλά και φροντίζουμε να τους μάθουν ΟΛΟΙ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ με λύσσα προσωπικά τόσο στον Χρήστο Τριανταφύλλου, τον Διευθυντή μας και Πρόεδρο του Ιστορικού Συνδέσμου Μικρασιατών της πόλης μας, αλλά και στον Χάρη Τομπούλογλου, που αν και δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο τον ΤΡΕΜΟΥΝ, γιατί ξέρουν πολύ καλά την απήχησή του στον λαό της πόλης μας.

Ο ίδιος ο κ. Άρης Βασιλόπουλος κάνει ευθείες επιθέσεις στα πρόσωπα αυτά και στην εφημερίδα μας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου – εκ του ασφαλούς αφού μονολογεί χωρίς αντίκρουση – ενώ σε διατεταγμένη υπηρεσία έχουν τεθεί και ορισμένα τοπικά μέσα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, τα οποία ασχολούνται – ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ«εργολαβικά» να αποδομήσουν τα πρόσωπα που προαναφέραμε και την εφημερίδα μας.

«Πλανώνται πλάνην οικτράν» αν νομίζουν ότι μας φοβίζουν οι απειλές και οι συκοφαντικές επιθέσεις τους !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ με όπλα μας την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ μας τοποθέτηση, αλλά κυρίως την ΑΓΑΠΗ μας για τον τόπο αυτόν, που κάποιοι ΔΕΝ τον σέβονται και τον θεωρούν ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ !

» Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s