ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ;

g

Σε κάθετη πτώση βρίσκεται η δημοτικότητα της δημοτικής αρχής στον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Καθώς συμπληρώνονται 2 χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του Μάιου 2014, η λαϊκή δυσαρέσκεια ογκώνεται καθώς ο λαός διαπιστώνει την ανεπάρκεια, την ασυνέπεια, την αδιέξοδη ιδεοληψία αλλά και τον ερασιτεχνισμό και την εμπάθεια έναντι αυτών που τους ασκούν κριτική, που εμφανίζουν τόσο ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος όσο και οι στενοί συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα ηλεκτρονική έρευνα της κοινής γνώμης – που δημοσιεύθηκε πρόσφατα σε τοπικό έντυπο – αναφέρει ότι η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για τον Δήμαρχο την Δημοτική αρχή και τα πρόσωπα που την αποτελούν ξεπερνάει το 75% !!!

Εμείς πρόκειται να προχωρήσουμε σύντομα σε έρευνα της κοινής γνώμης για να δοθεί η δυνατότητα στον λαό της πόλης μας να εκφράσει και να αποτυπώσει την γνώμη του για μια σειρά από θέματα όπως η καθαριότητα, η κοινωνική πολιτική του Δήμου για τους ανέργους, ο αθλητισμός, η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το γκρέμισμα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, η λειτουργία του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου κ.α., που δημιουργούν ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τους χειρισμούς της διοίκησης Βασιλόπουλου !

Εμείς για όλα αυτά έχουμε βεβαίως σχηματίσει αντίληψη, έχουμε τη γνώμη μας και θα την λέμε με θάρρος, όσο κι αυτό ενοχλεί τους περιστασιακούς δημοτικούς μας άρχοντες.

Κάποιοι απ αυτούς αρέσκονται στα ολοκληρωτικά συστήματα, στα οποία η αντίθετη άποψη αποτελεί ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με την ηθική, αλλά και την φυσική εξόντωση των «αντιφρονούντων».

Τα δικά μας αμείλικτα ερωτήματα προς τον κ. Βασιλόπουλο και την «Δύναμη Πολιτών» που διοικεί το Δήμο μας ήδη 2 χρόνια :

Ερώτημα 1ο

-Τι λέγατε προεκλογικά στον λαό για το γήπεδο της ΑΕΚ;

Αναδημοσίευση από : ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ | Το ραδιόφωνο που τα ακούει όλα! | http://www.stokokkino.gr | 27 Μαρτίου 2014

«Με τον Αρη και την Ρένα, γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

«Με Άρη Βασιλόπουλο δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και περιφερειάρχη τη Ρένα Δούρου, ο κόσμος της ΑΕΚ θα αποκτήσει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»…

Με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό της η Ρένα Δούρου, στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Άρη Βασιλόπουλου την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος μίλησε για ανατροπές στο αυτοδιοικητικό κατεστημένο και υπογράμμισε πως ως δήμαρχος θα είναι ίσος προς ίσο με όλους τους πολίτες και θα ζητά την κρίση τον πολιτών σε σημαντικά ζητήματα για την πόλη όχι μόνο κάθε πέντε χρόνια .

«Θα ξανακάνουμε την πόλη μας κύτταρο πολιτισμού όχι με φιέστες, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θα διοικήσουμε τον Δήμο με απόλυτη διαφάνεια και προς το συμφέρον των πολλών, θέλουμε τους δημότες ενεργούς πολίτες, Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί η ΑΕΚ έκανε γνωστό τον τόπο μας σε όλο το πανελλήνιο και είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της πόλης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρης Βασιλόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Τσουκαλάς Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Αθήνας Απόστολος Αλεξόπουλος, Χαρά Καφαντάρη, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Ελένη Αυλωνίτου.

Επιμέλεια: Αλέκα Ζουμή

Ερώτημα 2ο

-Γιατί γκρεμίσατε τον «Κένταυρο»;

Γιατί γκρεμίσατε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον «Κένταυρο» στα μουλωχτά και στερήσατε τον Δήμο μας απο ένα σημαντικό έσοδο, αλλά και την πόλη μας απο ένα «σημείο-σήμα κατατεθέν»;

Είναι γνωστό ότι τα 100 τ.μ. απο το σύνολο του κτίσματος του «Κενταύρου» ήταν ΝΟΜΙΜΟ ! Μήπως το γκρεμίσατε κρυφά και…ξημερώματα για να μην αναγκασθείτε να εφαρμόσετε το νόμο για τους «καταληψίες» του χώρου, που ήταν συγγενείς συνεργατών σας;

Ερώτημα 3ο

– Γιατί χάνουμε 96.000 ευρώ από το Κυλικείο μας;

Πώς δικαιολογείται το γεγονός ότι ο Δήμος σήμερα εισπράττει ΜΟΝΟΝ 5.000 ΕΥΡΩ μηνιαίως από το Κυλικείο του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου «Κόκκινος Μύλος» αντί των 13.000 ΕΥΡΩ που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να εισπράττει κανονικά – σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος με τον ενοικιαστή του χώρου πριν λίγους μήνες – μετά από δημοπρασία στην οποία εμφανίστηκε μόνον ΕΝΑΣ ενδιαφερόμενος, αφού η τιμή εκκίνησης του μισθώματος ήταν 10.000 ΕΥΡΩ !!!

Έτσι ο Δήμος έχει απώλεια εσόδων 96.000 ευρώ ετησίως !!! (Δηλαδή 8.000 ΕΥΡΩ για 12 μήνες) !!!

Ερώτημα 4ο

– Πώς δικαιολογούνται τα «χάλια μας» στην καθαριότητα;

Γιατί δεν λέτε στον λαό της πόλης μας ότι όχι μόνον δεν κατορθώσατε να βελτιώσετε την καθαριότητα στην πόλη μας – αν και είστε ήδη 2 χρόνια δημοτική αρχή – αλλά την χειροτερέψατε;

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, πληρώνουν αρκετά για την εποχή μας δημοτικά τέλη, χωρίς να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή καθαριότητα !

Απο τις προηγούμενες διοικήσεις έχουμε ως Δήμος 4 σκούπες (σάρωθρα) και επί 2 χρόνια έχετε το θλιβερό προνόμιο να είναι σε λειτουργία ΜΟΝΟΝ 1 και…μισή !!!

Πριν λίγες ημέρες βγάλατε αυτάρεσκες φωτογραφίες, ότι δήθεν κατορθώσατε να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο…

Είπατε τη μισή αλήθεια, όπως το συνηθίζετε ! Γιατί η πλήρης αλήθεια είναι ότι το νέο αυτό απορριμματοφόρο μας το χορήγησε ΔΩΡΕΑΝ η εταιρία ανακύκλωσης, με ενέργειες που ξεκίνησαν επί Σταύρου Κόντου !!! Και ολοκληρώθηκαν επί των ημερών σας.

Επίσης αποκρύψατε το γεγονός ότι το νέο αυτό απορριμματοφόρο έρχεται σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ενός από τα δύο παλαιότερα – που ήδη διαθέτει ο Δήμος μας – και μας ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ λόγω του όγκου των ανακυκλώσιμων υλικών που συλλέγουμε !

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s