Οδηγός Αγοράς 2017 – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

13329922_1118888888176019_1914108159_n

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινήσαμε την συντακτική μας προσπάθεια για την έκδοση του επαγγελματικού οδηγού αγοράς ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2017 για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο Οδηγός μας θα περιλαμβάνει με πληρότητα καθετί που αφορά την επαγγελματική και επιστημονική δραστηριότητα της πόλης μας.

Θα είναι εύχρηστος, αναλυτικός και απόλυτα κατατοπιστικός.

Η διανομή του των 12.000 αντιτύπων που θα εκδοθούν, θα γίνει συστηματικά και θα μοιραστεί χέρι – χέρι σε όλη την πόλη μας, όπως άλλωστε γίνεται διαπιστωμένα και με την εφημερίδα μας.  

Εκτός από την έντυπη έκδοση μας η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2016, ο Οδηγός μας θα είναι προσβάσιμος και διαθέσιμος σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης για πρώτη φορά στην πόλη μας θα κυκλοφορήσει και σε εφαρμογή (mobile appandroid) για οποιονδήποτε βρίσκεται η επισκέπτεται την πόλη μας.

Είναι αυτονόητο ότι οι παραπάνω υπηρεσίες του οδηγού μας ΔΕΝ θα επιβαρύνουν με extra χρέωση όσους φιλοξενούνται στην έντυπη έκδοσή μας.

Οι τιμές προβολής είναι προσαρμοσμένες στην οικονομική και κοινωνική συγκυρία που όλοι βιώνουμε. Επειδή η προσπάθειά μας δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την προβολή των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και επιστημόνων της πόλης μας είναι αυτονόητο ότι το μόνο που επιδιώκουμε είναι αυστηρά η κάλυψη των εξόδων της έκδοσής μας και μόνον.

Σύνθημά μας είναι:

«ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ – ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

Για όσους επιθυμούν να προβληθούν στον οδηγό μας και να οριστικοποιήσουν την καταχώρηση τους έως και την 30 Ιουλίου 2016 θα έχουν έκπτωση 20% στο τιμοκατάλογο των καταχωρήσεων μας.

Πιστεύουμε ότι και αυτή η προσπάθεια μας, θα έχει την ίδια θερμή ανταπόκριση σας όπως και η εφημερίδα μας.

Για καταχώρησή και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6944 58 56 89 (Βασίλης Γεωργιάδης) & 6937 08 54 54 (Χρήστος Τριανταφύλλου) ή στο email anagennisipress@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s