ΠΡΟΣ τον κ. ΄Αδωνι Γεωργιάδη και τους συν…αυτώ

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟΣ

(Δημοσιογράφος)

ΚΑΤΑ την διάρκειαν της 35ετούς ενασχολήσεώς μου με την Δημοσιογραφίαν – την οποίαν συνεχώς και αδιαλείπτως προσεγγίζω ως Λειτούργημα και όχι ως επάγγελμα ! – ποτέ δεν έκαμα επιθέσεις εις πρόσωπα… ΑΝΕΚΑΘΕΝ σεβόμουν τον παράγοντα άνθρωπο και τις όποιες ιδέες αυτός προβάλλει…

ΣΗΜΕΡΟΝ, κατ΄εξαίρεσιν απευθύνομαι προς τον γνώριμον από τον παρελθόν, αγαπητόν φίλο κ. ΄Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίον ΕΚΤΙΜΩ, ιδιαιτέρως, επειδή από μικρό παιδί εργάζεται και δεν είναι – όπως αρκετοί βου-λεφτάδες ! – χαρτογιακάς και ανεπάγγελτος…

σελ14

Και εξηγούμαι: ΠΡΟ ημερών ο Άδωνις – πράττων ΄Αριστα – είπεν από τηλεοράσεως, ότι «επιβάλλεται να υπάρξει οριστική και αμετάκλειτος απόφασις της Δικαιοσύνης και εν συνεχεία να εκφρασθεί γνώμη για τον κ. Παπασταύρου» (…) Άποψις ορθοτάτη και σαφεστάτη, διότι μέχρις ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ καταδίκης εκάστου κατηγορουμένου, υπάρχει το τεκμήριον της αθωότητος !!!

ΕΔΩ όμως, κ Αντιπρόεδρε του κόμματος της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως, εμφανίζεται η αποκρουστική παρουσία δύο μέτρων και δύο σταθμών ! Δια τον κ. Παπασταύρου – όστις κατηγορείται δια τεραστίων διαστάσεων λάθη ή παραλείψεις προβάλλεις τα του τεκμηρίου της αθωότητος, ενώ εις την περίπτωσιν του κ. Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται δια ήσσονος σημασίας αδίκημα, το κόμμα σας του οποίου ήτο εξ απαλών ονύχων μέλος και στέλεχος – και ουχί σώγαμπρος ! – έσπευσε να τον διαγράψει αμ’ έπος αμ’ έργον !

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ – και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ! – κάποιοι γνωστοί έσπευσαν να τον απολύσουν απο την Εθνικήν Τράπεζαν, της οποίας ήτο διακεκριμένον στέλεχος επι 35 έτη ! ΟΥΤΕ καν εν αργία δεν εσκέφθησαν να τον θέσουν οι επίγονοι του Γεωργίου Σταύρου !!!

ΕΠΙΣΗΣ, με ταχύτητα Τζέημς Μπόντ τον απεμάκρυναν και απο την Διοίκησιν του Αγλαϊα Κυριακού!
Για τον κ. Παπαστάυρου όλα λειτουργούν νομοτύπως και ορθώς ! Για τον Τομπούλογλου όλα ρίπτονται εις τον κάλαθον των αχρήστων ! Αντί να χτυπιέται ο…γάϊδαρος χτυπά το …Σαμάρι !!!

ΠΑΡΗΚΟΛΟΥΘΗΣΑ και τις 9 συνεδριάσεις του Δικαστηρίου, το οποίον εξήντλησε ΟΛΗΝ την αυστηρότητα την οποίαν προβλέπει ο Νόμος κατά του Τομπούλογλου και του Τριανταφύλλου… Οι μάρτυρες κατηγορίας περιέπεσαν εις σωρείαν αντιφάσεων… Ο κ. Γκιάτης δεν εκλήθη – ενώ ήτο παρών εις δευτέραν κατ’ αντιπαράστασιν με τον Τομπούλογλου κατάθεσιν, ενώ η κ. Μπακάλη ΣΥΖΥΓΟΣ του συνηγόρου της Πολιτικής Αγωγής (!) εκτός από τις ανακρίβειες τις οποίες κατέθεσε προέβαλε το ότι είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά παρέλειψε να δηλώσει ότι ΖΗΤΟΥΣΕ την στύριξη του Τομπούλογλου, δια να εκλεγεί βουλευτής !!!

ΕΜΕΙΣ, υπερασπισθήκαμε τον Τομπούλογλου και τον Τριανταφύλλου καίτοι δεν είμεθα – πολιτικώς – ομοϊδεάται με αυτούς !
Ο Αρχιμανδρίτης κ. Τιμόθεος Ηλιάκης συνεκλόνισε καταθέτων υπέρ του Χάρη Τομπούλογλου.

Μία πολιτική σκευωρία είναι όλη η ιστορία ! Οι πάντες εγνώριζαν – εντός και εκτός του Νοσοκομείου – ότι οι 25.000 ΕΥΡΩ προορίζοντο για την έκδοσιν λευκώματος επι τη συμπληρώσει 80 ετών απο της ιδρύσεως απο τον Παναγιώτη και την Αγλαϊα Κυριακού του Νοσοκομείου Παίδων…

ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ την απόφασιν της Δικαιοσύνης – Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΣ ! – διατηρούμε το Δικαίωμα και έχωμεν την δική μας άποψιν, οτι ο Χάρης και ο Χρήστος αδικήθηκαν ! ΕΝΑ σπρέϋ για …κατσαρίδες το εξέλαβαν σαν…φονικό όπλο !!! ΚΑΠΟΤΕ στην εμφυλιακή Ελλάδα ένας…ονυχοκόπτης στο Δικαστήριο της τότε Δεξιάς, εβαπτίσθη …φονικό μαχαίρι !!!

ΟΤΑΝ εδήλωσα ενώπιον του Δικαστηρίου ότι πρόκειται περί σκευωρίας όπως συνέβη κατά το «βρώμικο ’89» κατά του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου, ο …Πασοκτζής συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής (ο σύζυγος της Νεοδημοκράτισσας κ. Μπακάλη) έγινε έξω φρενών και όμως αυτή είναι η Αλήθεια…

Μια Αλήθεια η οποία θα λάμψει εις την επόμενη Δίκη με άλλη σύνθεσιν… ΚΑΙ η Εθνική Τράπεζα επιβάλλεται να μας γνωστοποιήσει γιατί έσπευσε, ασμένως, να απολύσει τον κ. Τομπούλογλου…

ΟΣΟΝ για την Νέα Δημοκρατία πρέπει δια του κ. Αδώνιδος να μας ξεκαθαρίσει γιατί στην περίπτωση Παπασταύρου, εφαρμόζει το ορθόν, ενώ στην περίπτωση Τομπούλογλου το απαράδεκτον λάθος; ΟΠΩΣ βροντοφωνάζει από το υπερπέραν ο πνευματικός πατήρ του υπογράφοντος το παρόν κείμενον, ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου «ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ…!!!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου – όταν αθωώθηκε από το Ειδικόν Δικαστήριον των κ.κ. Κόκκινου και Σωκρατίδη, ερωτηθείς από Δημοσιογράφον για το πώς αισθάνεται και προσεγγίζει αυτούς οι οποίοι τον παρέπεμψαν είπεν: «Απ’ όλους αυτούς ανέμενα ολιγότερην ανανδρεία !!! Λίαν συντόμως η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί και η Αλήθεια θα λάμψει !!! Και οι κρίνοντες θα κριθούν και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ:

ΕΑΝ ο Λαός της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνος, είχε πιστέψει ότι ο Χάρης Τομπούλογλου για 25.000 ψωροχιλιάδες, θα έχανε την αξιοπρέπειά του ΔΕΝ θα είχε δώσει – μετά το συμβάν – στον αδελφό του Γιάννη Τομπούλογλου 626 σταυρούς προτίμησης κατατάσσοντάς τον ΠΡΩΤΟΝ Δημοτικό Σύμβουλο σε ολόκληρον τον ΔΗΜΟΝ, με τον δεύτερο με μόλις… 350 σταυρούς προτίμησης !

Ο Υπέρτατος κριτής Λαός ευρίσκεται υπεράνω όλων, μόλις μία θέση κάτω από τον Θεό !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s