Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση-ομιλία του Βασίλη Κικίλια, στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2016 στις 8μμ, η εκδήλωση-ομιλία του πρώην Υπουργού και βουλευτή Α΄Αθηνών Βασίλη Κικίλια στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Δεκελείας 58.

Παρά την υπερβολική ζέστη ο κόσμος κατέκλυσε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης και τον έξω χώρο, σε μια συγκέντρωση που παρόμοιά της είχε να πραγματοποιήσει χρόνια… η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας !

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Βάσως Φιλιππάτου, η οποία ανέφερε ότι η τοπική οργάνωση απευθύνεται στο λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ζητώντας να πυκνώσει τις τάξεις του κόμματος για να ανατραπεί η σημερινή ανίκανη και αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ .

 Έκανε επίσης προσκλητήριο ενότητας και συστράτευσης όλων των στελεχών και μελών του κόμματος, αλλά και των οπαδών άλλων πολιτικών χώρων, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κύριος ομιλητής ήταν ο πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής Α’ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας, οποίος περιέγραψε την σημερινή δυσμενή κατάσταση στη χώρα και τόνισε ότι μόνη διέξοδος για τον τόπο αποτελεί μια πλειοψηφική-ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις πρόσφατες Ισπανικές εκλογές, κάνοντας παραλληλισμούς με την αποτυχία των «Podemos» – εκεί – και την στενή τους σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

 Χαιρετισμό έκανε επίσης ο παριστάμενος πρ. Υπουργός και βουλευτής της Β΄Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος, ενώ παρέστη και η βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή.

Επίσης παραβρέθηκαν: ο πολιτευτής Β΄ Αθηνών Σωτήρης Ησαίας, ο Βασίλης Σπανάκης Γραμματέας Οργανωτικού, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Πηνιώτης, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού της Ν.Δ. Β΄Αθηνών Τάκης Νικολακέας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Στέφανος Σταμούλης ,ο Γεωργιόπουλος Διονύσης Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κηφισιάς, ο Μπελεγράτης Χρήστος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμαρουσίου, ο Φέκκας Μιχάλης Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεταμόρφωσης, ο Παπαδημητρίου Γιώργος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηρακλείου, η Βλάχου Γεωργία Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο, Θρακομακεδόνων, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίων Αναργύρων-Καματερού, το κομματικό στέλεχος Κηφισιάς Αβραμάκος Σπύρος, ο Δημήτρης Σκουτέλης Πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κ.α.

Από τοπικούς παράγοντες, στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας διακρίναμε μεταξύ άλλων τους: Χρήστο Κοπελούσο Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Λάζαρο Τομπούλογλου και Χάρη Τομπούλογλου πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Δημήτρη Γκίκα πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας, Θανάση Καλύβη πρώην Αντιδήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας, Ελευθερία Χρυσίνα, Ανδρέα Ρίζο, Κώστα Σταμέλο, Μάρω Βαλμά, Νίκο Σιώρη νυν Δημοτικό Σύμβουλο, Γιάννη Κανέλλο, Γιώργο Λυκουρόπουλο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Χρήστο Τριανταφύλλου, Σπύρο Τσιδήμα, τον πρώην Πρόεδρο του Ε΄ Διαμερίσματος Αθηνών Τσουρούλα Θεόδωρο, ΓΙάννη Χάλκο, τους γιατρούς Σκαφιδά Σταυρούλα και Σκαφιδά Δημήτρη, Άννα Γαβριήλ, Μαριάννα Ζαφειρακοπούλου, Αθηνά Αρώνη, Τασία Κολοβού, Δήμητρα Κυρκίτσου, Νατάσα Χαρακτηνιώτη, Νίτσα Νικολούλια, Μαρία Μαλασίδου, Χρήστο Χαιτίδη, Υβόνη Πολίτη,την οδοντίατρο Μαρία Νένε, Άντα Καραχάλιου, Σταυρούλα Ιωάννου, Σταματοπούλου Ρένα και Σταματόπουλο Θανάση, Αλεφραγκή Σοφία, Γεράσιμο Μπερερή, Δανάλη, Κώστα Γκιουλέκα, Λάκη Γκουβά, Αλεξάνδρα Παμπρή, Κώστα Σλούτα, τον εκπρόσωπο της εφημερίδας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Γεωργιάδη Βασίλη, Ηλία Μάζη, Τσακίρογλου Ξένια, Χαρά Μακρή, Γιάννη Κανελάκη, τον γνωστό δικηγόρο-ποινικολόγο Σταύρο Γεωργίου κ.α.

Επίσης από την διοίκηση της Τοπικής Οργάνωσης – εκτός από την Πρόεδρο κ. Βάσω Φιλιππάτου, τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Κοπελούσο και τον Υπεύθυνο Κινητοποίησης Δημήτρη Γκίκα – παρέστησαν: ο Τάκης Αθανασόπουλος πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, ο Κώστας Κωνσταντόπουλος γιατρός-πνευμονολόγος Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, ο Θάνος Λέκκας οικονομολόγος Ταμίας της Τοπικής Οργάνωσης, η Νούλη Βαλάκου Υπεύθυνη Γυναικών, τα μέλη Ρένος Αρβανίτης, Χάρης Τσουλάς, Παντελής Σεργιάννης και Όλγα Μικρούλη.

Πριν προσφερθούν στους πολυπληθείς παριστάμενους τα εδέσματα που προσέφεραν οι κυρίες του Γυναικείου Τμήματος της Τοπικής Οργάνωσης, η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους και την παρουσία τους στην εκδήλωση, ιδιαίτερα δε ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Χρήστο Τριανταφύλλου (επί σειρά ετών  πρ. Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνας και  πρ. Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ,) για την προσφορά της ηχητικής κάλυψης της εκδήλωσης και την εκτύπωση των προσκλήσεων.

Διακριτική ήταν επίσης η παρουσία των τοπικών αστυνομικών αρχών της πόλης μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s