Δοξάστε τον! Θαυμάστε τα «γραφόμενα» του Αντιδημάρχου Μιχάλη Λάλου…

553816_10150729458859644_1712263404_n

Δοξάστε τον!

Θαυμάστε τα «γραφόμενα» του Αντιδημάρχου Μιχάλη Λάλου, που «έχει στα χέρια του» τα…οικονομικά του Δήμου μας!!!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στις 24 Ιουνίου 2016 έκανε την παρακάτω δημόσια ανάρτηση την οποία αντιγράφουμε αυτούσια:

ΛΑΛΟΣ

Ο συντάκτης του τοπικού ενημερωτικού εντύπου «Αναγέννηση» μας αβέλει λατσαβελέ και τα μπενάβει από την καλή στη διοίκηση. Αβέλτε του ένα γκαργκαρογρασόλ γιατί θα έχει αφρίσει με τόση ζέστη και στον τζιναβότοπο έχει και περισσότερη.
(Συγνώμη για την αργκό αλλά πρέπει να συνενοηθούμε…)

 Προφανώς ο κ. Αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν μας έχει ενημερώσει ακόμη αν εισέπραξε τα οφειλόμενα μισθώματα του Κυλικείου του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου που ανέρχονται σε περίπου 100.000 ευρώ σύμφωνα με τελευταία δικαστική απόφαση…

Και αν παρ΄ελπίδα δεν τα εισέπραξε, αν έπραξε ΟΛΑ τα νόμιμα, ώστε να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του Δήμου…Μισθώματα που προέκυψαν από την μίσθωση του Κυλικείου, που έγινε επί των ημερών του ίδιου – ως Αντιδημάρχου Οικονομικών – και φυσικά επί ημερών διοίκησης της «Δύναμης Πολιτών» του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

Αν ο κ.Μιχάλης Λάλος αδυνατεί να μας απαντήσει στην κοινή καθομιλουμένη ελληνική γλώσσα, ας μας απαντήσει έστω στην «καλιαρντή-αργκώ» γλώσσα, που – όπως φαίνεται από τα γραφόμενά του – γνωρίζει καλά!

Σημείωση: H φωτογραφία του που δημοσιεύουμε, αναρτήθηκε επίσης από τον ίδιο δημόσια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την 28 Ιουνίου 2016.

Θαυμάστε τον ! Δοξάστε τον ! Τα οικονομικά του Δήμου μας είναι σίγουρα σε καλά και σοβαρά χέρια, όπως άλλωστε και η όλη Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου.

2 thoughts on “Δοξάστε τον! Θαυμάστε τα «γραφόμενα» του Αντιδημάρχου Μιχάλη Λάλου…

  1. Τα γνωρίζει καλά ο Μιχαλάκης τα καλιαρντά απ´ ό,τι φαίνεται. Τόσα χρόνια στην «αριστερά» και την «προοδο» αναγκάζονταν το παιδί να το παίζει όπως κι όλη η «αριστερά» (συριζα, λαε, ανταρςια και λοιποί εξωκοινοβουλευτικοί) προστάτης των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες. Μόλις απέκτησε εξουσία στα χέρια του έδειξε το πραγματικό αποκρουστικό του πρόσωπο του μικροαστού κρυφορατσιστάκου.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s