Ενώπιον κενών καθισμάτων η λογοδοσία του Άρη Βασιλόπουλου. Ο λαός τους γύρισε την πλάτη… Απόντες οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης (Γεωργαμλής, Αράπογλου, Γαϊτανά, Αγαγιώτου, Γκούμα) παρών μόνον ο Απόστολος Κόντος!!!

13720412_1144742298924011_1605776630_o

Ο λαός της πόλης μας γύρισε την πλάτη για μια ακόμα φορά στον Άρη Βασιλόπουλο και την δημοτική αρχή, που πραγματοποίησαν την λογοδοσία πεπραγμένων τους για το έτος 2015 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζαν όλοι σχεδόν οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης: Γεωργαμλής (ήλθε, είδε και απήλθε χωρίς να πει κουβέντα), Αράπογλου, Γαϊτανά, Αγαγιώτου, Γκούμα,, με μοναδική εξαίρεση τον Απόστολο Κόντο που μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Κοπελούσο «έσωσαν την τιμή των όπλων» κυριολεκτικά για την Αντιπολίτευση.

Από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης ο μόνος δικαιολογημένα απών – όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. – ήταν ο Γιάννης Τομπούλογλου, ενώ «έλαμψαν δια της απουσίας τους» οι: Κανταρέλης, Πλάτανος, Παπανικολάου, Κουτσάκης (ήλθε αλλά αποχώρησε).

Ένταση προκλήθηκε με τον Δ.Σ. Νίκο Σιώρη, ο οποίος αποχώρησε αγανακτισμένος από την συνεδρίαση καταγγέλλοντας τον Δήμαρχο και την Διοίκησή του με τις φράσεις: «έχετε διαλύσει την πόλη», «γυρίστε στην πόλη να δείτε ότι βρωμάει…»

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της ανεξάρτητης Δ.Σ. Αντωνίας Αναγνώστου που αποχώρησε από την παράταξη της «Δύναμης Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου, η οποία αναφέρθηκε στην απαράδεκτη κατάσταση της καθαριότητας που διαπίστωσε κατά την περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδος στην περιοχή Ειρήνης (Κάκκαβα) της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η κ. Αναγνώστου είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας στον Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Νίκο Ανανιάδη ότι: «περάσατε από τα στενά στην περιοχή του Κάκκαβα να δείτε τα χάλια της καθαριότητας;»,

«Εμείς περάσαμε όταν έγινε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδας και ντραπήκαμε! Βρώμαγε ο τόπος!!!»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παρέστη κανείς σύλλογος ή φορέας της πόλης μας, εκτός από τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ενώ από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο) παρέστη μόνο η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Ερώτηση της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» προς τον Δήμαρχο και την παράταξή του που διοικεί τον Δήμο μας πλέον επί 2 χρόνια:

«Κύριε Δήμαρχε και κυρίες και κύριοι της Διοίκησης του Δήμου μας, αν βρισκόσασταν αντί στη θέση της διοίκησης που βρίσκεσθε, στην θέση της Αντιπολίτευσης του Δήμου και ακούγατε όσα αναφέρθηκαν ως λογοδοσία της Δημοτικής αρχής σήμερα (13-7-2016), θα ήσασταν ικανοποιημένοι με το έργο της διοίκησης αυτής; Θα την επαινούσατε; Θα της δίνατε συγχαρητήρια;;;»

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s