Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής «ήλθε, είδε και απήλθε»! Απαράδεκτη συμπεριφορά για τον επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μας…

38e8d1ef099007e041a46b584d0ad325

Δυστυχώς, όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, ο Δήμος μας σήμερα έχει έλλειμμα Διοίκησης αλλά και Αντιπολίτευσης!

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Λύσανδρος Γεωργαμλής προκαλεί εύλογα ερωτήματα και προβληματισμό με τη στάση του. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (πριν αυτής της λογοδοσίας του Δημάρχου) αποχώρησε από την συνεδρίαση λέγοντας «ότι τον ενοχλούσε η υπερβολική ζέστη…»

Στην συνεδρίαση της λογοδοσίας του Δημάρχου (13-7-2016), που ως επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης έπρεπε να κρίνει το έργο της Δημοτικής Αρχής, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ αιφνιδιαστικά – χωρίς να ενημερώσει το προεδρείο – και φυσικά χωρίς να πει λέξη για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα!

Βέβαια δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την ενέργειά του αυτή, διότι η αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. – όπου γινόταν η συνεδρίαση – ήταν δροσερή και κλιματιζόμενη!!!

Μόνο θλίψη και ερωτηματικά γεννά η στάση Γεωργαμλή, ο οποίος τάχθηκε από τον λαό της πόλης μας να τον υπηρετεί από τη θέση του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης.

Φυσικά και οι παρουσίες και οι απουσίες – αλλά και τα λεγόμενα ΟΛΩΝ – κρίνονται από τον λαό της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας!!!

1 thought on “Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής «ήλθε, είδε και απήλθε»! Απαράδεκτη συμπεριφορά για τον επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μας…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s