Απών και ο Γιώργος Αράπογλου!!!

arapoglou

Το «νέον» πάλιωσε πρόωρα…. έλαμψε δια της απουσίας του το «νέον» του Γιώργου Αράπογλου από την συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου (13-7-2016) για την λογοδοσία του Δημοτικού Έργου της Δημοτικής Αρχής.

Απών ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Αράπογλου, που φιλοδοξούσε – όπως διατυμπάνιζε προεκλογικά – ότι θα φέρει το «νέον» στην πόλη μας, αλλά και οι άλλοι 2 Δημοτικοί του Σύμβουλοι Κανταρέλης και Πλάτανος.

Αντί να παραστεί ο ίδιος ή έστω κάποιος εκπρόσωπός του και να διατυπώσει τις απόψεις του για το έργο που έγινε ή δεν έγινε στην πόλη μας, ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ όλοι μαζί !!!

Βέβαια το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει το κλίμα διάλυσης της παράταξης αυτής, που περιγράψαμε στο φύλλο Ιουνίου της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».

Ο λαός της πόλης μας, που παρακολουθεί με λύπη αλλά και ενδιαφέρον την δημόσια στάση των εκπροσώπων του, έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του για την στάση του Γιώργου Αράπογλου και για το κατά πόσον μπορεί να εκπροσωπήσει αυτός και η υπό διάλυση δημοτική του παράταξη το «νέον», που ευαγγελιζόταν προεκλογικά το 2014!!!

1 thought on “Απών και ο Γιώργος Αράπογλου!!!

  1. Ο ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ???? ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ??? ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ!!! ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ «ΝΕΟ» ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!!!!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s