Σημαιοφόρος της ηθικής η Ευτυχία Παπαλουκά!!! (γελάνε και οι πέτρες) Την ενοχλούν η πορνεία και … τα gay bar!

13177351_1037734439596094_5813796675534007312_n

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας –  Χαλκηδόνας  συνεδρίασε την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονος (συμπτωματικά εόρταζε και ο αλήστου μνήμης Παντελής Γρετζελιάς).

Μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ήταν και το θέμα της κανονιστικής διάταξης λειτουργίας των οίκων ανοχής στην πόλη μας. Το θέμα αυτό είχε απασχολήσει σε θυελώδεις συνεδριάσεις το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο εορτάζων σήμερα Παντελής Γρετζελιάς, ως Πρόεδρος τότε του Δημοτικού Συμβουλίου,  είχε φέρει ακριβώς την ίδια εισήγηση,  που έφερε και η Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου.

Η εισήγηση αυτή που τελικά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ουσιαστικά δεν επιτρέπει την λειτουργία νόμιμων οίκων ανοχής στη πόλη μας και «διευκολύνει » την εγκατάσταση – εκτός των σήμερα 2 λειτουργούντων – νέων παράνομων οίκων ανοχής στη πόλη μας.

Η εισήγηση Βασιλόπουλου, ήταν φαίνεται το «δώρο» στην ονομαστική εορτή του Παντελή Γρετζελιά που ως γνωστόν τον υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις το 2014 για να γίνει Δήμαρχος…

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα αυτό  από την » Αναγέννηση»,  που ήταν η μόνη τοπική εφημερίδα που παρακολούθησε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε προσεχώς.

Δεν μπορούμε όμως να μην μπούμε στον πειρασμό να αναφερθούμε κατ’ εξαίρεση στην τοποθέτηση επί του θέματος αυτού  της Δημοτικής Συμβούλου Ευτυχίας Παπαλούκα, η οποία ως γνωστόν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχε δώσει μάχη και τότε, στο πλευρό του Παντελή Γρετζελιά, εναντίον των οίκων ανοχής…

Η κ. Παπαλουκά αφού περιέγραψε με μελανά χρώματα την σύγχρονη πορνεία και την εμπορευματοποίηση της γυναικείας σάρκας, σήκωσε ψηλά της σημαία της ηθικής και τάχθηκε με σθένος τόσο εναντίον των οίκων ανοχής στη πόλης μας, αλλά και της πιθανής  εγκατάστασης… «gay bar»!  (άσχετο).

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι οίκοι ανοχής με τα gay bar, αυτό μόνο η κ. Παπαλουκά μπορεί να το εξηγήσει… Βέβαια ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ανανιάδης, κατάλαβαν την «γκάφα» της συναδέλφου τους και προσπάθησαν να «σώσουν την παρτίδα», υπερασπιζόμενοι του ανθρώπινου δικαιώματος της ελεύθερης επιλογής των ερωτικών προτιμήσεων.

Για πολλούς λόγους «γελάνε και οι πέτρες» με την τοποθέτηση επί του θέματος αυτού της κ. Παπαλουκά… Έλεος κυρία μου!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s