Λύσανδρος Γεωργαμλής και Γιώργος Αράπογλου απουσιάζουν και σιωπούν ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;

ssss

 

Με θλίψη ο λαός της πόλης μας παρακολουθεί την απουσία της αντιπολίτευσης (Γεωργαμλή και Αράπογλου) από τα δρώμενα της πόλης μας.

Η αντιπολίτευση έχει ταχθεί από τη λαϊκή ψήφο να ελέγχει την διοίκηση του Δήμου και – αν έχει προτάσεις – να τις καταθέτει, ώστε να γνωρίζουν οι δημότες και οι κάτοικοι τις θέσεις της.

Αντί γι αυτό και – ενώ έχουν συμπληρωθεί 2 χρόνια διοίκησης της «Δύναμης Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου – τόσο ο Λύσανδρος Γεωργαμλής (επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, δηλαδή της 2ης σε δύναμη δημοτικής παράταξης, η οποία μάλιστα στην επαναληπτική εκλογή του 2014 έλαβε το 47,5% των ψήφων), όσο και ο Γιώργος Αράπογλου (επικεφαλής της 3ης σε ψήφους δημοτικής παράταξης, που ευαγγελιζόταν ότι φέρνει «το νέον» στην πόλη μας) ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ συστηματικά απο τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αλλά και – όταν σπανίως παρίστανται – ούτε ελέγχουν την Δημοτική Αρχή, ούτε φυσικά προτείνουν κάτι…

Στην λογοδοσία του Άρη Βασιλόπουλου που αφορούσε τα πεπραγμένα της Διοίκησής του για τον προηγούμενο χρόνο (2015) ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ και οι 2…Περιμέναμε ότι θα καλύψουν την απουσία τους – που αν και δεν δόθηκε καμία εξήγηση ή ενημέρωση από τους ίδιους για το λόγο της «εξαφάνισής τους» από αυτήν, την τόσο σημαντική-θεσμική συνεδρίαση του Δ.Σ. – με κάποια ανακοίνωσή τους, ώστε να γνωρίζουμε τις θέσεις τους για όσα ΕΠΡΑΞΕ ή ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ να ΠΡΑΞΕΙ η Δημοτική Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας… Μέχρι σήμερα εισπράξαμε την σιωπή τους !!!

Ο μόνος αντιπολιτευτικός λόγος που ακούστηκε επί της λογοδοσίας του Δημάρχου ήταν από τον Απόστολο Κόντο (οι οποίος παρακολουθεί με ιδιαίτερη συνέπεια τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.) επικεφαλής της 4ης σε αριθμό ψήφων δημοτικής παράταξης «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», και από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Χρήστο Κοπελούσο, που «τυπικά» ανήκει στην «ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

Για την απουσία της πρ. Δημάρχου Έφης Γαϊτανά δεν έχουμε να παρατηρήσουμε κάτι…Είναι κοινό μυστικό η πλήρης αποστασιοποίησή της από τα δρώμενα του Δήμου μας.

Η – κατά τα άλλα συμπαθής – Βάσω Αγαγιώτου απουσιάζει σποραδικά και εκείνη από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και – όταν παρίσταται – ΣΥΜΦΩΝΕΙ σχεδόν σε όλα με την Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου.

Αντίθετα η Δανάη Γκούμα, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ, έχει σοβαρό και ουσιαστικό αντιπολιτευτικό λόγο και εντυπωσιακή πολιτική συγκρότηση – που έστω κι αν κάποιος διαφωνεί μαζί της – δεν μπορεί να μην της το αναγνωρίσει…Φέρνει σε δύσκολη θέση τον Άρη Βασιλόπουλο και την παράταξή του, «χτυπώντας τους» από τα αριστερά και επισημαίνει – όταν παρεμβαίνει – τις παλινωδίες και τις ασυνέπειες της Δημοτικής Αρχής, τόσο σε δημοτικό όσο και γενικότερα σε πολιτικό επίπεδο…

Αυτό βέβαια «εκνευρίζει» ιδιαίτερα τον Άρη Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του, διότι η Δανάη Γκούμα αποτελεί την «φωνή» της χαμένης τους πολιτικής συνείδησης… Στην τελευταία μάλιστα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο θέμα της κανονιστικής διάταξης για την λειτουργία των Οίκων Ανοχής στην πόλη μας, η Δανάη Γκούμα ουσιαστικά αρνήθηκε να συνταχθεί με την Διοίκηση του Δήμου, απέχοντας από την ψηφοφορία, που βέβαια σύμφωνα με τον νόμο καταγράφηκε στις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, μαζί με αυτές του Απόστολου Κόντου, του Χρήστου Κοπελούσου και του Γιάννη Τομπούλογλου.

Ο Γιάννης Τομπούλογλου στο θέμα αυτό, κυριολεκτικά «ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ» με την τοποθέτησή του και θύμισε τις παλιές καλές εποχές (1999-2002), όταν ήταν ο ΜΟΝΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος που αντιπολιτευόταν τον…αλήστου μνήμης Παντελή Γρετζελιά!

Κατά τα άλλα αναζητούνται οι «θεσμικοί εκπρόσωποι» της Αντιπολίτευσης του Δήμου μας, Γεωργαμλής και Αράπογλου, που – δυστυχώς – δεν τιμούν την λαϊκή εντολή που τους δόθηκε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s