Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας «αντιδρά» με επιχειρήματα στην εισήγηση του Άρη Βασιλόπουλου (ίδια με του Παντελή Γρετζελιά) για την λειτουργία Οίκων Ανοχής!!! «Εξ οικείων τα βέλη»…

kokkinafanaria

Τις σοβαρές επιφυλάξεις της εξέφρασε επίσημα – με απόφασή της – η Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας στην εισήγηση που έφερε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας η διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου. Μια εισήγηση, που αποτελεί σχεδόν αντιγραφή της εισήγησης του …Παντελή Γρετζελιά του 2011 και που τότε είχε αρνηθεί να υπερψηφίσει ο τότε – σοβαρός καθ’ όλα – επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» γιατρός Θανάσης Μάλλιος.

Αξίζει να παραθέσουμε αυτούσιο το κείμενο της απόφασης υπ’αρ. 35/25-7-2016 της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, όπως αυτό περιλαμβάνεται στην σχετική απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου:

ο1

Όπως γίνεται κατανοητό, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας «ελέγχεται» κατά πλειοψηφία από την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, άρα δεν αποτελεί «αντιπολιτευτική δύναμη» απέναντι στην σημερινή δημοτική αρχή. Επίσης η Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας είναι η κατ’ εξοχήν έχουσα άποψη για την λειτουργία των 2 ΝΟΜΙΜΩΝ οίκων ανοχής στην περιοχή ευθύνης της αλλά και των 2 άλλων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ που λειτουργούν -χωρίς να έχουν κλείσει όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τον νόμο – τα 2 χρόνια διοίκησης Βασιλόπουλου αλλά και πριν !!!

Τι λέει στην ουσία η Δημοτική Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας; Λέει αυτό που και εμείς διατυμπανίζουμε…Ότι δηλαδή με αυτήν τη καταχρηστική κανονιστική διάταξη που ψηφίστηκε, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στην ουσία λειτουργία ΝΟΜΙΜΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ στην πόλη μας και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ – με τον τρόπο αυτόν – η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, αλλά και της ανεξέλεγκτης πεζοδρομιακής πορνείας!!!

Και όλα αυτά συμβαίνουν, όταν ορθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου επεσήμανε – στην συνεδρίαση του Δ.Σ. – ότι 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν πρόσφατα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης – με σχετική ερώτησή τους στη Βουλή – την «χαλάρωση» του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των Οίκων Ανοχής, προκειμένου να ελεγχθεί και να μειωθεί έτσι η παράνομη πορνεία!

Από την βεβαίωση του τοπογράφου μηχανικού Ανδρέα Σωτηρόπουλου, την οποία αναζητήσαμε και δημοσιεύουμε, προκύπτει ότι με την νέα κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον κανένα σημείο στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που να μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να αδειοδοτηθεί ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ανοχής.

Άρα «γέλια και χαρές μεγάλες» στους ήδη λειτουργούντες παράνομους οίκους ανοχής στην πόλη μας, στους καινούργιους που προκύπτουν, στους «νταβατζήδες» κάθε λογής και στην ανεξέλεγκτη πεζοδρομιακή πορνεία, ελληνικής και ξένης προελεύσεως, που συναντάμε μόλις λίγα μέτρα από την πόλη μας, επί της Πατησίων και της Αχαρνών….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s