Επαγγελματίας «επαναστάτης» του γλυκού νερού… «Αριστερός» κατά δήλωσή του, αλλά με «δεξιές» πρακτι- κές… καθόσον ζητούσε ρουσφετάκι από «καταδικασμένο» για το παιδάκι του, επί επαράτου «ΝουΔούλας»… «Φον-Γιωργάκης» κανονικός – που ζήλεψε την δόξα των «Εγέρθητω» – κατά Διαμαντή !
«Καταστροφικό» τον αποκαλούσε ο Σταύρος, o παλαιός του «σύντροφος», όταν τα έσπασαν οι 2τους και του κήρυξαν τον πόλεμο μαζί με την «Λουλουδού»!
Τώρα «ορντινάτσα» του Αρούλη, πήγε να την πει στον παπά κατ’ εντολήν του νέου «εργοδότη» του, αλλά ο παπάς, που δεν μάσησε, τον «ξεφώνισε» κανονικά!!!
Τον ξέρετε;;;
Kυκλοφορεί με ξεβαμμένο τζίν, «ελβιέλα», πουκάμισο απ’ έξω από το παντελόνι, γιατί είναι προοδευτικός και α-κομπλεξάριστος παλαιάς κοπής.
Δηλαδή πρόκειται για μεγάλο «νούμερο» της καφενειακής επανάστασης της «φραπεδιάς»…
Που και που μετράει και …τραπεζο – καθίσματα, γιατί θέλει να θυμηθεί την πρακτική αριθμητική!
Τον ξέρετε;;;
Και σεξιστής τύφλα να ´χει ο χειρότερος ακροδεξιός.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!