«ΕΚΟΨΑΝ» τα μισά παιδιά από τους Παιδικούς Σταθμούς! Υπεύθυνοι ο Άρης Βασιλόπουλος και ο Βαγγέλης Κουμαριανός!!!

3

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχεδόν τα μισά παιδιά από όσα είχαν υποβάλει σχετική αίτηση μπόρεσαν να εισαχθούν φέτος στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας. Συγκεκριμένα από τις 140 περίπου αιτήσεις ικανοποιήθηκαν μόνο 70 περίπου, με αποτέλεσμα οι γονείς να υποχρεώνονται να στραφούν σε ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και να καταβάλουν εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσεως 300 με 400 ΕΥΡΩ μηνιαίως!

Τις ευθύνες για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, επέρριψαν οι διοικούντες τον Δήμο (Βασιλόπουλος και Κουμαριανός) στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίον ως γνωστόν κομματικά προέρχονται και τους στήριξε επίσημα στις Δημοτικές Εκλογές του 2014!

Η αλήθεια όμως είναι κάπου στη μέση… – Η κυβέρνηση, με την κατανομή των θέσεων που έκανε για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, έδωσε προτεραιότητα στην επαρχία και μείωσε κατά πολύ τις θέσεις στην Αττική! -Η δημοτική αρχή όμως του Άρη Βασιλόπουλου – που επικαλέσθηκε την μη λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων ως δικαιολογία για την μη πρόσληψη του ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΥ προσωπικού – αδιαφόρησε πλήρως για την πρόσληψη ΕΚΤΑΚΤΟΥ προσωπικού με συμβάσεις ώστε να λειτουργήσει ΚΑΙ ο Παιδικός Σταθμός στο Κάτω Κουκλάκι (που αποτελεί έργο του Νίκου Παπαμικρούλη απο το 1999) και τώρα τον ΚΛΕΙΝΟΥΝ οι «αριστεροί» στα λόγια Βασιλόπουλος και Κουμαριανός!

1 thought on “«ΕΚΟΨΑΝ» τα μισά παιδιά από τους Παιδικούς Σταθμούς! Υπεύθυνοι ο Άρης Βασιλόπουλος και ο Βαγγέλης Κουμαριανός!!!

  1. Δεν έχει πολύ νόημα να ασχολείται κανείς με το Τσίπρα και to Βασιλόπουλο.
    Μια τελειωμένη υπόθεση είναι οι παράλληλοι βίοι τους.
    Τον ένα τον χειροκροτά ο Λεβέντης και τον άλλο κάτι γραίες υποστηρίκτριες της Γαιτανά κι οι γραφικοί ρολογαλουλουδούδες. Μ’ αυτούς θα μείνουν στο τέλος.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s