Η «λουλουδού» μας έγινε θρήσκα! Και εις άλλα με υγεία…

k3877029

Μαθαίνω ότι η εισήγηση να κάνει ο Δήμος επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής – «χωριστά» από την επίσημη ημέρα και ώρα που όρισε η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος – ήταν της συμπαθέστατης «λουλουδούς», πρώην ΚΝίτισας, μετέπειτα ΣΥΡΙΖέας και νύν ΛΑΦΑΖανέας.

Γνώστης των τοπικών μας πραγμάτων μας ενημέρωσε, ότι η «λουλουδού» μας, όταν είχε εκλεγεί με τις ψήφους του Χαρούλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών, «πολεμούσε » σθεναρά την εκκλησία, τα μνημόσυνα, τις εικόνες και όλα όσα συνδέουν τον Προσφυγικό Ελληνισμό της Μικράς Ασίας με την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και παράδοση…

Λέτε τώρα η «λουλουδού» μας – στα γεράματα – να έγινε θρήσκα και να μπήκε επιτέλους στον σωστό δρόμο; Περιμένουμε λοιπόν να την δούμε και να την …απαθανατίσουμε στο μνημόσυνο που εισηγήθηκε να γίνει από τον Δήμο!

3 thoughts on “Η «λουλουδού» μας έγινε θρήσκα! Και εις άλλα με υγεία…

  1. Ελάτε καλέ τώρα! Τι σχέση είχε ποτέ η συμπαθέστατη αυτή περσόνα με την αριστερά? Επειδή ήταν γραμμένη σ´ αυτά τα κόμματα και το παίζει Ρόζα και φωτισμένη ηγεσία?
    Αυτά για τα μάτια του κόσμου γίνονταν πάντα.
    Ρωτήστε και το Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ. Κάτι ξέρει.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s