Η ΑΕΚ κοντά στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας !

prosfigia-xerizomeni

Ιδιαίτερη σημασία αποτελεί το γεγονός ότι η επίσημη ΑΕΚ – παρά τις περί του αντιθέτου απόψεις και ενέργειες του νεοκλεγμένου μέλους του Δ.Σ.της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, του Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Παπανικολάου – παρέστη την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο ετήσιο Μνημόσυνο του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» και κατέθεσε στεφάνι δια του Προέδρου της Αλέξη Αλεξίου.

Εκτός από τον κ. Αλεξίου, παρέστησαν στην εκδήλωση και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης και Νίκος Σταθόπουλος (πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επί Νίκου Αδαμόπουλου).

Είναι βέβαια γνωστή η σταθερή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας προς την ΑΕΚ για το θέμα ανέγερσης του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με ανακοινώσεις και ανάλογες παρεμβάσεις.

Ας σημειωθεί επίσης ότι στην ανάλογη αντί-εκδήλωση του Άρη Βασιλόπουλου, που έγινε στις 14-9-2016, η ΑΕΚ ΟΥΤΕ παρέστη, ΟΥΤΕ φυσικά κατέθεσε εκεί στεφάνι, αν και ο Νίκος Παπανικολάου με προσωπικά του μηνύματα και αναρτήσεις στο Facebook καλούσε τον κόσμο να συμμετέχει στη φιέστα του δεδηλωμένου «ΕΧΘΡΟΥ» της ΑΕΚ!

Είναι «απορίας άξιον», αν οι ενέργειες του Νίκου Παπανικολάου, που «αυτο-διαφήμισε» ιδιαίτερα στην περιοχή μας την πρόσφατη εκλογή του στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, έγιναν με την έγκριση της διοίκησης της ΑΕΚ ή αποτελούν μέρος της προσωπικής του «στρατηγικής», που όμως την εκθέτουν ανεπανόρθωτα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s