Το παρασκήνιο της «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ» του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ !

14397931_189142324847937_1058011824_n

#η γεννήτρια… Υ.Γ. 1

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της ‘»ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» η σύγκρουση του Συνδέσμου Μικρασιατών με τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα – πρωτοφανές για την πόλη μας – ο Δήμος με εντολή του Δημάρχου να ΜΗΝ καθαρίσει τον χώρο του Μνημείου Μικρασιατών, να ΜΗΝ σημαιοστολισθεί ο χώρος, να ΜΗΝ χορηγηθεί μεγαφωνική εγκατάσταση, να ΜΗΝ παρασχεθεί εκφωνητής από τον Δήμο για την εκδήλωση και το αποκορύφωμα να ΜΗΝ δοθεί η δυνατότητα που παρέχεται σε όλους τους τοπικούς φορείς. να χρησιμοποιηθεί το ρεύμα της ΔΕΗ για την λειτουργία της μεγαφωνικής εγκατάστασης….

Και όλα αυτά συνέβησαν, αν και από τις 19 Αυγούστου, με επίσημο έγγραφό του ο Σύνδεσμος Μικρασιατών είχε γνωστοποιήσει την εκδήλωση αυτή επίσημα στον Δήμο, είχε προσκαλέσει την δημοτική αρχή να εκπροσωπηθεί και να χαιρετίσει την τελετή, όπως γίνεται κάθε χρόνο!

Μετά την άρνηση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου – ο οποίος για πρώτη φορά στα χρονικά έκανε «δική» του χωριστή αντι-εκδήλωση – ο Σύνδεσμος Μικρασιατών αναγκάσθηκε να χρησιμοποιήσει «γεννήτρια» για την παροχή του απαραίτητου ρεύματος, δική του μικροφωνική εγκατάσταση και φυσικά καθάρισε τον χώρο!

Η εκδήλωση όμως έγινε και πέτυχε απόλυτα! Συμμετείχε επίσημα η τοπική εκκλησία, πλήθος κόσμου, σχολεία και πολλοί φορείς της πόλης, για πρώτη φορά η ΑΕΚ με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής (η οποία αδιαφόρησε χαρακτηριστικά για την αντί-εκδήλωση Βασιλόπουλου και απέφυγε έξυπνα την παγίδα που πήγε να της «στήσει» ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Παπανικολάου).

Επίσης συμμετείχε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας δια της Προέδρου της Βάσως Φιλιππάτου και του Γραμματέα της Κώστα Κωνσταντόπουλου (αν και η διοίκηση Βασιλόπουλου με την συνέργεια του Ρένου Αρβανίτη – που αποκαλύφθηκε πλέον ο ρόλος του – προσπάθησε να εμφανίσει δήθεν την τοπική Νέα Δημοκρατία ότι συμπλέει μαζί του και «παραπλάνησε» την βουλευτή Άννα Καραμανλή, η οποία και «ζήτησε συγνώμη» γιατί έπεσε θύμα παραπληροφόρησης)…

14383482_189130441515792_1713764181_n

#καθαρισμός… Υ.Γ.2

ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ τόσο πολύ τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ;

Οι γνωρίζοντες τα τοπικά μας πράγματα δίνουν εξήγηση για την συμπεριφορά του Άρη Βασιλόπουλου απέναντι στον ιστορικό Σύνδεσμο Μικρασιατών που ίδρυσε η αείμνηση γιαγιά Φιλιώ Χαϊδεμένου…

-Ο Άρης Βασιλόπουλος έχει αλλεργία με τους Μικρασιάτες και το Μικρασιατικό στοιχείο διότι θα ήθελε, αλλά δεν μπορεί, να έχει σχέση καταγωγής από το στοιχείο αυτό, ως Δήμαρχος μιας «προσφυγούπολης», όπως παλιότερα το ίδιο «κόμπλεξ» είχε ο προκάτοχος και υποστηρικτής του Παντελής Γρετζελιάς…

Όλοι θυμούνται και γελούν ότι ο «απίστευτος» Γρετζελιάς – σε συνέντευξη του παλιότερα – είχε πει ότι κατάγεται από την Φιλαδέλφεια της Μικράς Ασίας….Ο Γρετζελιάς λοιπόν από την Γουριά Αιτωλοακαρνανίας και ο Βασιλόπουλος από την περιοχή Πύργου Ηλείας…

14384073_189142331514603_444890856_n

# μικροφωνική Υ.Γ 3

Άλλη αιτία είναι ότι ο Σύνδεσμος Μικρασιατών καλλιεργεί την στενή σχέση που παραδοσιακά έχει ο προσφυγικός ελληνισμός με την εκκλησία, την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και την θρησκεία.

Ιδιαίτερα η «Παναγία η Βουρλιώτισσα» αποτελεί δυστυχώς «κόκκινο πανί»» για την παράταξη Βασιλόπουλου και «Δύναμης Πολιτών». Αυτά εξοργίζουν τον – κατά δήλωσή του – ΑΘΕΟΥ  Άρη Βασιλόπουλο!

Η σταθερή υποστήριξη του Συνδέσμου Μικρασιατών προς την ΑΕΚ, για την ανέγερση στη Νέα Φιλαδέλφεια του νέου γηπέδου, προκαλεί την οργή του Άρη Βασιλόπουλου που με την παρέα του πολεμά με λύσσα και με όλα τα μέσα την ιδέα δημιουργίας της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ» στην πόλη μας.

Σ ‘αυτά προστίθεται και η έκδοση από τον Μάρτιο 2016 της εφημερίδας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», η οποία τον αντιπολιτεύεται την διοίκηση Βασιλόπουλου – σκληρά αλλά με επιχειρήματα και στοιχεία – όταν δεν υπάρχει καμιά άλλη ουσιαστική αντιπολίτευση εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα.

Συμπίπτει δε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου να είναι και ο Διευθυντής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», οπότε αυτό ενοχλεί αφάνταστα τον Δήμαρχο Βασιλόπουλο και την παρέα του, που «βρήκαν – όπως φαίνεται – τον μάστορά τους»…

Υ.Γ.1: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η γεννήτρια που χρησιμοποίησε ο Σύνδεσμός Μικρασιατών για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μετά την άρνηση του Δημάρχου  Βασιλόπουλου να παρέχει ρεύμα για την εκδήλωση.

Μάλλον ο Δήμαρχος θα πιστεύει ότι  είναι το σπίτι του η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα. Τον ενημερώνουμε ότι όλα τα μέλη του Συνδέσμου (ακόμα και αυτοί που δεν χωνεύει) είναι δημότες  της πόλης μας και πληρώνουν κανονικά τους φόρους  όπως όλοι.

Υ.Γ.2:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Καθαρισμός του Πάρκου Μικρασιατών από τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Μικρασιατών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Τριανταφύλλου καθαρίζει για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Υ.Γ.2:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Τα μηχανήματα που έφερε ο Σύνδεσμος για να πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο

1 thought on “Το παρασκήνιο της «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ» του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ !

  1. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ «ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΟΛΟΤΟΒ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΣΥΡΙΖΟΛΑΕΤΖΗΣ ΑΡΧΙΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s