Πλατεία Κρήτης της Νέας Χαλκηδόνας! Κι εδώ ο Βασιλόπουλος αδιαφορεί…

14445855_1126217947414409_1076277256_n

Εικόνα εγκατάλειψης και στο κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας… Στην μοναδική Πλατεία της κεντρικής Νέας Χαλκηδόνας, στην Πλατεία Κρήτης (Κρήτης-Περικλέους- Οδ.Ελύτη) η αδιαφορία του Άρη Βασιλόπουλου και της παρέας του εξοργίζει τους περιοίκους! Μας κάλεσαν να δούμε τα χάλια της Πλατείας Κρήτης (τα βλέπετε στις φωτογραφίες) και να διαπιστώσουμε ότι η κατάσταση εγκυμονεί άμεσους και καθημερινούς κινδύνους για τα παιδιά που παίζουν εκεί, αλλά και για τους μεγάλους!

Επιτέλους κύριοι της διοίκησης του Δήμου ασχοληθείτε με την πόλη που σας τίμησε με την ψήφο της πριν 2 χρόνια… Βέβαια, τότε που σας ψήφισαν, δεν σας ήξεραν! Τώρα όμως σας μάθανε όλοι και σας μαθαίνουν καλύτερα καθημερινά!

Όσο για το απίστευτο σκουπιδομάνι που υπάρχει στην οδό Νίκου Τρυπιά, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας, συνεχίζεται η πλήρης αδιαφορία… Σκουπίδια, μπάζα, υπολείμματα από τη χρήση ναρκωτικών, μια ανοιχτή πληγή μπροστά στα σχολεία μας! Παρ΄ όλα αυτά τίποτε ΔΕΝ «συγκινεί» τον Αντιδήμαρχο της υποτιθέμενης «καθαριότητας» Νίκο Ανανιάδη που έχει το «οικογενειακό του παλάτι» (κτίριο ιδιοκτησίας της οικογενείας του) λίγα μέτρα παραπάνω…

Άραγε ήταν το ίδιο αδιάφορος, αν είχε αυτό το χάλι μπροστά στο σπίτι του;

3 thoughts on “Πλατεία Κρήτης της Νέας Χαλκηδόνας! Κι εδώ ο Βασιλόπουλος αδιαφορεί…

  1. Ελάτε να φωτογραφίσετε την οδό Σάρδεων & Ανακους ή την Ανακους με Νιγδης ή Πριγκίπων & Ανακους με τα κλαδιά και τα σκουπίδια έκτος κάδων.

    Μου αρέσει!

  2. Παράθεμα: Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» νίκησε (πάλι) την αδιαφορία…του Βασιλόπουλου για την Πλατεία Κρήτης (Νέα Χαλκηδόνα) ! | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s