Εκλογές στον «Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με ειδικές ανάγκες»

20161003_184906

Με συμμετοχή – αρκετά μεγαλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια – ο «Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με ειδικές ανάγκες» πραγματοποίησε την τακτική Γενική Συνέλευσή του και Αρχαιρεσίες σε κατάστημα επί της οδού Σάρδεων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ρούλα Πατίλη αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου, στην ενίσχυση της «Παιγνιοθήκης» του Δήμου μας , στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις που υλοποιήθηκαν και ζήτησε την συμπαράσταση όλων για την επιτυχία των σκοπών του Συλλόγου.

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα συνεργασίας με τον Δήμο και την δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι θα επιδιωχθεί να υλοποιηθεί η κατασκευή του κτιρίου για ΑΜΕΑ, σε οικόπεδο που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποκτηθεί από τον πρ. Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για τον σκοπό αυτόν. Αναγνώσθηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η Γενική Συνέλευση – αφού εξέλεξε Πρόεδρό της τον κ. Ντίνο Κυριαζή (Πρόεδρο του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας) – ενέκρινε ομόφωνα τα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

 Όπως ελέχθη, από την Γενική Συνέλευση απουσίαζαν 2 μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., για σοβαρό προσωπικό λόγο η δικηγόρος Ανδριανή Οικονόμου και χωρίς να αιτιολογηθεί (!) ο Βασίλης Βέττος.

 Κατά την διαδικασία των αρχαιρεσιών που ακολούθησε ψήφισαν 51 μέλη του Συλλόγου και εξελέγησαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατ’ αλφαβητική σειρά οι: Bαφειαδάκη Λέλα, Κυριαζή Λουκία, Ξαγοράρη Θεοδώρα, Οικονόμου Ανδριανή, Πατίλη Αργυρώ και για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Μήλα Μαριάννα και Παπαγεωργίου Μαίρη.

 Μεταξύ των παρισταμένων μελών στη Γενική Συνέλευση ήταν ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου, ο π.υποψ.Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, ο Πρόεδρος των Ρουμελιωτών Ντίνος Κυριαζής, ο Θεόδωρος Βουδούρης, ο Γιώργος Ζαρανίκας και άλλοι γνωστοί συμπολίτες μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s