Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» νίκησε (πάλι) την αδιαφορία…του Βασιλόπουλου για την Πλατεία Κρήτης (Νέα Χαλκηδόνα) !

14657769_606463539534197_1458700149_n

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της μορφή (site) στις 3 Οκτωβρίου 2016 (δείτε έδω το άρθρο: Πλατεία Κρήτης της Νέας Χαλκηδόνας! Κι εδώ ο Βασιλόπουλος αδιαφορεί…)

και μετέπειτα στην έντυπη έκδοσή της προχθές, στις 9 Οκτωβρίου 2016, το «χάλι» που παρουσίαζε η κεντρική Πλατεία της Νέας Χαλκηδόνας, η Πλατεία Κρήτης που περικλείεται από τις οδούς Κρήτης, Περικλέους και Οδ. Ελύτη. Κίνδυνος για μικρούς και μεγάλους τα ξύλινα «καφασωτά» της πλατείας που είχαν σαπίσει και είχαν εγκαταλειφθεί επί μήνες από την διοίκηση Βασιλόπουλου.

Υπό την πίεση των δημοσιευμάτων μας, που εκφράζουν την αγανάκτηση των περιοίκων της Πλατείας Κρήτης αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης κεντρικής Νέας Χαλκηδόνας, η διοίκηση Βασιλόπουλου αναγκάσθηκε να δραστηριοποιηθεί και να επισκευάσει επιτέλους «τα χάλια» της Πλατείας Κρήτης.

Μαζί με το λαό της πόλης μας, έτσι με τον τρόπο αυτόν της δημοσιοποίησης των καταγγελιών σας, θα αναγκάζουμε την αδιάφορη δημοτική αρχή Βασιλόπουλου να ασχολείται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι και οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και όχι με την Βενεζουέλα(!) και τον Μαδούρο (!)…

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εδώ, πριν και μετά τα δημοσιεύματά μας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s