Ξεκίνησε λοιπόν ΧΘΕΣ (Δευτέρα 10/10) και θα συνεχιστεί κάθε Δευτέρα έως και τις 12 Δεκεμβρίου (19.00) η σειρά σεμιναρίων φιλοσοφικής συμβουλευτικής με θέμα «Πώς η επικούρεια φιλοσοφία αποτελεί προσέγγιση-συνάντηση της εποχής μας» από την καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Χρυσάνθη Κεχρολόγου.
Ποιοί το παρακολουθούν και έχουν – κατά την Ευτυχία μας – «γεμίσει» την αίθουσα του ΠΠΙΕΔ; Δυστυχώς γι αυτήν είναι κόσμος εκτός Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που ενδιαφέρονται για το θέμα…Αρκεί να δείτε κοντινά πλάνα φωτογραφιών των παρισταμένων και αν αναγνωρίσετε κανέναν Φιλαδελφειώτη ή Χαλκηδονιώτη να μου γράψετε !!!
Αχ καημένη Ευτυχία, είδες κόσμο και χάρηκες…Έχεις συνηθίσει – βλέπεις – στις εκδηλώσεις που κάνεις να μην πατάει ψυχή και νόμισες ότι έτσι θα μας ξεγελάσεις… Αλλά έχασες και πάλι!!!