Ο κόσμος και ο …υπόκοσμος του Βασιλόπουλου….

7be91ab70a6137d5d121a6a2017b4d07_450843

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες, 12 Οκτωβρίου 2016, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος είπε επί λέξει ότι: «καλωσορίζει» στην αίθουσα που συνεδρίαζε το σώμα…τον κόσμο και τον υπόκοσμο.

Ο ‘Άρης Βασιλόπουλος μάλλον θα γνωρίζει πολύ καλά και «τα του κόσμου» και «τα του υποκόσμου» για να διακρίνει μεταξύ των συναδέλφων του αυτοδιοικητικών και του ελάχιστου κοινού που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ποιοί ανήκουν στην πρώτη και ποιοί στην δεύτερη κατηγορία!

 Πράγματι υπάρχει ο κόσμος, ο καλός κόσμος, όπως υπάρχει και ο υπόκοσμος (μπράβοι, ναρκομανείς, βαποράκια, μπαχαλάκηδες, περιθωριακοί, βομβιστές, δολοφόνοι, ληστές), όπως βέβαια υπάρχει και ο πολιτικός υπόκοσμος, o οποίος – αν μάλιστα τύχει να διαχειρίζεται και κάποια εξουσία – είναι καταστροφικός, φασιστικός, χωρίς ηθικούς φραγμούς, άθεος, βρωμερά δύσοσμος, είναι με μία κουβέντα «ο πάτος του βαρελιού». Περιμένουμε λοιπόν να ανακοινωθούν ονόματα και διευθύνσεις του αναφερθέντος από τον Άρη Βασιλόπουλο «υποκόσμου» για να τον μάθουμε κι εμείς και να γελάσει μετά κάθε πικραμένος, συγγενείς τε και φίλοι….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s