Ο Βασιλόπουλος «ξεσπιτώνει» την ΦΕΑ μετά από 20 χρόνια! Πρόβλημα για 280 παιδιά της βόρειας Νέας Φιλαδέλφειας…

61699bfcfcbad556d23f98ed09140a23_xl

Το καταστροφικό έργο του Βασιλόπουλου και της παρέας που διοικεί τον Δήμο συνεχίζεται… Χθες 12 Οκτωβρίου 2016 – με εισήγηση της δημοτικής αρχής και χωρίς καμιά προειδοποίηση ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ – η παράταξη «Δύναμη Πολιτών» του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου «έδιωξε» με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ΦΕΑ (Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας) από την έδρα που είχε επί της οδού Παπάγου 100 και Μεγάλου Αλεξάνδρου (στην περιοχή Απομάχων-δίπλα από την εκκλησία του Κοσμά Αιτωλού) επί 20 χρόνια!

Η μετακίνηση σε άλλο χώρο έγινε για να δοθεί στέγη στον Σύλλογο Ηπειρωτών, ο οποίος φυσικά και δικαιούται – όπως και όλοι οι τοπικοί συλλογικοί φορείς – να έχει στέγη που οφείλει να τους την παραχωρεί ο Δήμος με προηγούμενη συνεννόηση και χωρίς φυσικά να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα…

«Έκπληκτη» δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Πρόεδρος της ΦΕΑ Ελένη Νικολέτου και σε ερώτηση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Κοπελούσου δήλωσε, ότι δεν την ειδοποίησε ΚΑΝΕΙΣ ότι το θέμα αυτό ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να τεθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 ‘Όπως εξήγησε η κυρία Νικολέτου, η μετακίνηση της έδρας της ΦΕΑ συνεπάγεται έξοδα για την αλλαγή της έδρας και του Καταστατικού του Αθλητικού Σωματείου – η ΦΕΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ να τα καταβάλει την εποχή αυτή – η οποία ΦΕΑ ως γνωστόν προσφέρει ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ στα 280 περίπου παιδιά που φιλοξενεί στις Αθλητικές της Ακαδημίες από οικογένειες που μένουν στις «φτωχές» εργατικές γειτονιές της βόρειας Νέας Φιλαδέλφειας.

Κατά της απόφασης αυτής – που ελήφθη με την «αυταρχική» επιμονή του Προέδρου του Δ.Σ. Γιώργου Πάνου – τάχθηκαν οι Δ.Σ. Λύσανδρος Γεωργαμλής, Γιάννης Τομπούλογλου, Χρήστος Κοπελούσος, Αντωνία Αναγνώστου, «παρόν» δήλωσαν οι Απόστολος Κόντος, Γιώργος Αράπογλου και Λευτέρης Πλάτανος (λογίζονται και αυτές ως αρνητικές ψήφοι), ενώ μαζί με τη παράταξη Βασιλόπουλου – ως ουρά τους – τάχθηκαν υπέρ του «ξεσπιτώματος» της ΦΕΑ – μεταξύ άλλων – οι: Βάσω Αγαγιώτου, Νίκος Σιώρης, Μιχάλης Κουτσάκης…

Για την ιστορία: Μετά την ίδρυσή της το 1989, η «Φιλαθλητική Ένωση ’96» ενώθηκε το Μάιο του 2003 με τον «Άτταλο». Απέκτησε νέα ονομασία, «Φιλαθλητική Ένωση Άτταλος», για να μετονομαστεί τον Ιούνιο του 2007 σε «Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s