ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΟΙ στην ΟΝΝΕΔ Ρένος Αρβανίτης και Τάσος Κοσκολέτος!!!

shutterstock-129703145-5y66_11xt

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ο Ρένος Αρβανίτης και ο Τάσος Κοσκολέτος (αδελφός του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Κοσκολέτου) απέτυχαν να εκλεγούν ως Σύνεδροι για το προσεχές Συνέδριο Επανίδρυσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προβλεπόμενη εσωκομματική διαδικασία, για να επιλεγεί κάποιος ως σύνεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα και να συγκεντρώσει εν συνεχεία 30 υπογραφές υπέρ του, ώστε να εκλεγεί.

Τόσο όμως ο Ρένος Αρβανίτης όσο και οπ Τάσος Κοσκολέτος απέτυχαν να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών και επομένως δεν εξελέγησαν.

Οι λόγοι αποτυχίας του Τάσου Κοσκολέτου;

Ας σημειωθεί ότι η αρχική τοποθέτηση του Τάσου Κοσκολέτου ως Γραμματέα (επικεφαλής) του τοπικού Γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας είχε γίνει προ 3ετίας με προσωπική παρέμβαση του Χάρη Τομπούλογλου στην τότε ηγεσία της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο αδελφός του Σωτήρης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής του παράταξης.

Δεν γνωρίζουμε αν η «ανεξαρτητοποίηση» του Σωτήρη Κοσκολέτου από την «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» του Χάρη Τομπούλογλου – τον Ιούνιο του 2014 – μετά τις Δημοτικές Εκλογές και η διακοπή της συνεργασίας τους, έπαιξε τον ρόλο της και στην τωρινή «αποτυχία» του αδελφού, του πρώην στενού συνεργάτη του….

Η περίπτωση Ρένου Αρβανίτη… Όσον αφορά τον Ρένο Αρβανίτη, ο οποίος ως γνωστόν απο το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, μεταπήδησε ως υποψήφιος βουλευτής της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» της Ντόρας Μπακογιάννη και στην συνέχεια εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία (πάλι με παρέμβαση Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος ήθελε με τον τρόπο αυτόν να τον αποκόψει έπο ακραίες «ρατσιστικές» τοποθετήσεις «περί καθαρών πόλεων «κλπ)

Ο Ρένος Αρβανίτης έχει «αλλάξει» επίσης 2 δημοτικές παρατάξεις εκτός από 3 κόμματα στη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών.

Από την «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» και πριν αποσυρθεί ο Χάρης Τομπούλογλου, μεταπήδησε στο «Νέον» του Γιώργου Αράπογλου, από τον οποίον αποχώρησε πρόσφατα διατυπώνοντας καθόλου κολακευτικά σχόλια για τον τελευταίο επικεφαλής του.

Τώρα επιχειρεί με τους πρώην συνεργάτες της Έφης Γαϊτανά Νίκο Παπνικολάου, Ηλία Τάφα και Γιώργο Σαραντόπουλο να βρει καινούργια πορεία δημοτικής πλεύσης «στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα».

 Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι του στοίχισαν την νέα του αποτυχία στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ., καθώς η πολιτική και δημοτική του διαδρομή φαίνεται ότι μόνον αξιοπιστία και σταθερότητα δεν του προσδίδουν…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s