ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ OXI καρκίνο στα σπίτια μας!

20161014_092621

Να κατέβουν οι φονικές κεραίες. Με σύνθημα «Να κατέβουν οι φονικές κεραίες, ΟΧΙ καρκίνο στα σπίτια μας», οι κάτοικοι του Κάτω Κουκλακίου Νέας Χαλκηδόνας μαζί με τους κατοίκους του γειτονικού Δήμου Αγίων Αναργύρων συγκεντρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στις 9 το πρωί, στην οδό Νικ.Πλαστήρα 8, που βρίσκεται στα όρια του Κάτω Κουκλακίου Νέας Χαλκηδόνας και των Αγίων Αναργύρων.

Αιτία για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν η εγκατάσταση 2 κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κτίριο της οδού Πλαστήρα που έγινε τα ξημερώματα…με συνωμοτικό τρόπο και στα κρυφά!

Μάλιστα αυτοί που εγκατέστησαν τις «φονικές» κεραίες τις «καμουφλάρισαν» εξωτερικά ώστε να φαίνονται ως δήθεν…καπνοδόχοι του κτιρίου… Οι κάτοικοι της περιοχής που συγκεντρώθηκαν εκεί δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να μην επιτρέψουν να «παραμείνει ο καρκίνος στα σπίτια τους».

Εμείς της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ήμασταν εκεί για να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων, με τους οποίους συνομιλήσαμε και ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα. Όπως αναφέρθηκε από τους συντονιστές της κινητοποίησης, οι κεραίες που τοποθετήθηκαν στην οδό Πλαστήρα αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων και των μαθητών των παρακείμενων σχολείων – που επίσης συμμετείχαν στην διαμαρτυρία – σε συνδυασμό με άλλη μεγαλύτερη κεραία κινητής τηλεφωνίας που υπάρχει ήδη στον παρακείμενο «Προαστιακό».

 Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης με τον Αντιδήμαρχό του – αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής – Νίκο Παντελιά.

Από πλευράς Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ΔΕΝ παρέστη εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής του Άρη Βασιλόπουλου, ενώ παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Χρήστος Κοπελούσος, ο πρ. υποψ.Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, ο πρ.Δημοτικός και Τοπικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Σταματελόπουλος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Χρήστος Τριανταφύλλου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s