Αγόρασε το εντυπάκι;

%ce%bb%ce%b4

Γυρνάει εδώ κι εκεί η κοντο-Βασίλω μας και γεμάτη χαρά διαδίδει ότι ο θείος από τον πλανήτη  Άρη – ο Μεγάλος ντε – του «αγόρασε» 2 σελίδες από το LIDL διαφημιστικό του εντυπάκι για να βρίζει εμάς, που είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που τον ενοχλούμε! Κάνει χαρές που επιτέλους βρήκε κάποιο μεροκάματο…

Πουλάει και μαγκιά παίζοντάς το και ενδιάμεσος «μεσολαβητής» του πονηρού Πυργιώτη. Μάλιστα μάθαμε και την τιμή της αγοραπωλησίας… Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον, σας διαβεβαιώνουμε! Μείνετε συντονισμένοι….

3 thoughts on “Αγόρασε το εντυπάκι;

 1. Μεγάλος «καλλιτέχνης» της τυπογραφικής τέχνης!!! Ένας αυτός κι ένας ο Γουτεμβέργιος!!!
  Και πολύ μεγάλος επικοινωνιολόγος και διαφημιστής επίσης!!! Ακόμα κλαίει υποψήφια δήμαρχος από το «κάτω χωριό» με την καμπάνια που της έκανε το 14′ και την έριξε στα τάρταρα.
  Στην Ελλάδα ζούμε όμως. Ο καθένας είναι ο΄τι δηλώσει.

  Μου αρέσει!

 2. Μα κι αυτός ο δήμαρχος ρε παιδί μου!!!!!!!! Που πάει και τους βρίσκει τέτοιους υποστηρικτές??? Είναι και μορφωμένος υποτίθεται. Ο δήμαρχος. Ο άλλος καμιά σχέση με μόρφωση.

  Μου αρέσει!

 3. Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Η Χαλκηδόνα είναι Χαλκηδόνα με Χ ή Ξαλκηδόνα με Ξ? Με τα λίγα αγγλικά που ξέρω το Χ στα αγγλικά γράφεται ή με h ή με Ch. Θα μου πείτε εδώ δεν ξέρει ελληνικά. Αγγλικά θα ξέρει;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s