Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα (23-10-2016) στη Νέα Φιλαδέλφεια! «Πόρτα έφαγε» ο Γιώργος Αράπογλου…

14716222_1154065691296301_5651895910449228135_n

Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα (23-10-2016) στη Νέα Φιλαδέλφεια!

 Σήμερα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά και «ανεπίσημα» την πόλη μας, την Νέα Φιλαδέλφεια! Συγκεκριμένα, μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το Λεκανοπέδιο Αττικής που είχαν γνωρισθεί μεταξύ τους μέσω του Facebook, συναντήθηκαν στον ημιόρωφο (πατάρι) του γνωστού Ζαχαροπλαστείου «TIΛΛΑΣ» που βρίσκεται στην Πλατεία Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τον πρ. Γενικό Διευθυντή της Ν.Δ., Κώστα Τσιμάρα, τους πρ.υπεύθυνους Οργανωτικού της Ν.Δ. Γιώργο Λουλουδάκη και Κώστα Κόλλια, την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Φιλ,αδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Βάσω Φιλιππάτου κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι παριστάμενοι δεν γνώριζαν ότι θα τους επισκεπτόταν ο πρ.Πρωθυπουργός, τον οποίον προφανώς κάλεσε κάποιος από τους συμμετέχοντες στην συνάντηση.

Δοκίμασαν λοιπόν μεγάλη έκπληξη όταν είδαν τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να τους επισκέπτεται αιφνιδιαστικά και ανεπίσημα, να τους χαιρετάει προσωπικά έναν-έναν και να συνομιλεί μαζί τους σε ανθρώπινο και φιλικό επίπεδο και να πίνει καφεδάκι μαζί τους…

Η αναπάντεχη εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη και τα χειροκροτήματα των θαμώνων του Ζαχαροπλαστείου, που ήταν στον προαύλιο χώρο και στο ισόγειο.

«ΕΦΑΓΕ πόρτα» ο Γιώργος ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ!

arapoglou

Ανεπιθύμητος… Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» για την αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά ενημερώθηκε – εκείνη την στιγμή – και ο υποψήφιος δήμαρχος του 2014 Γιώργος Αράπογλου, ο οποίος επικοινώνησε με το περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού και ζήτησε την άδεια να παραστεί στην συνάντηση !

Εισέπραξε όμως ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση με αποτέλεσμα να μην επισκεφθεί τελικά τον χώρο! Οι γνωρίζοντες τα τοπικά και δημοτικά μας πράγματα σχολίαζαν ότι ο Γιώργος Αράπογλου, μετά την ανάμειξή του στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας και την ολοκληρωτική αποτυχία του να εκλεγούν όσοι υποστηρίχτηκαν επίσημα από τον ίδιο και με δημοσίευμα στην φιλική του εφημερίδα «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για την διοίκηση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της!

Ως εκ τούτου ο Γιώργος Αράπογλου προσπάθησε να «εκμεταλλευθεί» την ανεπίσημη και αιφνιδιαστική παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζήτησε να παραστεί , να φωτογραφηθεί ενδεχομένως με τον Αντώνη Σαμαρά – όπως έκαναν και όλοι οι εκεί παριστάμενοι – ούτως ώστε να «διασκεδάσει» τις αρνητικές εντυπώσεις και την κακή εικόνα που έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά Αράπογλου στους Νεοδημοκράτες της περιοχής μας.

 Η «απαγόρευση» εισόδου του Γιώργου Αράπογλου στην συνάντηση των φίλων του Αντώνη Σαμαρά στην περιοχή μας, επιβεβαιώνει την πλήρη απομόνωσή του από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία τον υποστήριξε ανεπίσημα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2014, όταν μάλιστα Πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν τότε ο Αντώνης Σαμαράς…

Αλλά αυτές οι εποχές φαίνεται πέρασαν ανεπιστρεπτί για τον Αράπογλου, ο οποίος απεγνωσμένα αναζητεί πολιτική στέγη και στηρίγματα… Ας σημειωθεί ότι την σημερινή συνάντηση φίλων του Αντώνη Σαμαρά παριστάμενος ήταν και ο Γιώργος Λουλουδάκης, σημαντικό στέλεχος της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ. επί Σαμαρά, ο οποίος είχε μεταφέρει στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας την «εντολή» του κόμματος να υποστηριχθεί στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο Γιώργος Αράπογλου !!!

Εκείνη η θέση της ηγεσίας της Ν.Δ. τότε, προκάλεσε την άμεση παραίτηση από την Διοίκηση της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας των:

Τάκη Αθανασόπουλου, Νούλης Βαλάκου, Κώστα Καραίσκου, Μαλώλη Διαγουμά, Νίτσας Νικολούλια, οι οποίοι το 2014 ήσαν – με προτροπή του Χάρη Τομπούλογλου – υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Λύσανδρου Γεωργαμλή!

Ας σημειωθεί ότι όλοι σχεδόν οι τότε παραιτηθέντες «πήραν το αίμα τους πίσω» αφού επέστρεψαν και εξελέγησαν στην σημερινή διοίκηση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ., με Πρόεδρο την Βάσω Φιλιππάτου που πήρε το εκπληκτικό ποσοστό του 72% (!) στις τοπικές εσωκομματικές εκλογές του φετινού Απριλίου.

Βέβαια είναι πλέον εν γνώσει του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Γιώργος Αράπογλου ζήτησε το 2014 την «στήριξη » της Νέας Δημοκρατίας, αφού πρώτα του «έκλεισαν την πόρτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ – που μέσω της Ρένας Δούρου – επισκεπτόταν και παρακαλούσε επίσης για τοπική υποστήριξη…

Βρε πως αλλάζουν οι εποχές

3 thoughts on “Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα (23-10-2016) στη Νέα Φιλαδέλφεια! «Πόρτα έφαγε» ο Γιώργος Αράπογλου…

  1. Ο Αράπογλου τι ήθελε εκεί; Καλά έκαναν και του δώσανε πόρτα. Ας πάει σε καμιά συγκέντρωση της λατρεμένης του Φώφης, της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης»….

    Μου αρέσει!

  2. Άϊντε μην ανοίξω τη στοματάρα μου και θυμηθώ και θυμίσω ποιον αλήστου μνήμης δήμαρχο υποστήριζαν πάντα οι «Ορίζοντες» και επί ποιου τοπικού καθεστώτος φτιάχτηκαν στα χρόνια που μεσουρανούσε το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Ελα τώρα. Με τον πασοκοποταμίσιο θαυμαστή της Φώφης και του Κουβέλη.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s