Ο Βασιλόπουλος σπαταλάει 5.000 ευρώ σε ιδιωτική δικηγορική εταιρία, αν και ο Δήμος μας έχει 3 ΜΟΝΙΜΟΥΣ δικηγόρους!!!

%ce%b4

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας – που δημοσιεύουμε παρακάτω – ο πολύ «large» κ. Βασιλόπουλος και η παρέα του, δίνουν με απ’ ευθείας ανάθεση 5.000 ευρώ σε ιδιωτική (!) δικηγορική εταιρία από το πενιχρό ταμείο του Δήμου, αν και ο Δήμος μας διαθέτει 3 μόνιμους και έμπειρους δικηγόρους, που φυσικά μισθοδοτούνται από το δημοτικό ταμείο!

Κατά τα άλλα ο Βασιλόπουλος είναι εναντίον της «ιδιωτικοποίησης» των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος και προασπίζεται τον δημόσιο χαρακτήρα τους!!!

Με την σκανδαλώδη αυτή πράξη εναντιώθηκε η πρώην «δική τους» – νυν ανεξάρτητη – Δημοτική Σύμβουλος Αντωνία Αναγνώστου, η οποία ως και εξ επαγγέλματος γνωρίζει καλά τα θέματα αυτά. Ας σημειωθεί ότι η κ. Αναγνώστου είναι στενή φίλη και συνεργάτης του πρ. Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Νίκου Παπαμικρούλη, ο οποίος είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Άρη Βασιλόπουλο στις δημοτικές εκλογές του 2014!!! Βέβαια σήμερα, ο Νίκος Παπαμικρούλης δεν κρύβει δημόσια πλέον την έντονη δυσαρέσκειά του για «τα έργα και τις ημέρες» της διοίκησης Βασιλόπουλου, αναγνωρίζοντας το λάθος του!

Πόσοι άραγε άποροι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, θα μπορούσαν να «σιτισθούν» με τις 5.000 ευρώ, που σπατάλησε ο Άρης Βασιλόπουλος και η παρέα του;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Κουμαριανός – όταν η κ.Αντωνία Αναγνώστου μίλησε έντονα για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια – την πλησίασε και προσπαθούσε να την κατευνάσει με δικαιολογίες του τύπου: «Τι να κάνουμε βρε Αντωνία μου…είναι ακριβός αυτός ο δικηγόρος…»

Αν θέλουν «ακριβούς δικηγόρους» ο ‘Άρης Βασιλόπουλος και ο Βαγγέλης Κουμαριανός και δεν τους κάνουν οι 3 μόνιμοι δικηγόροι του Δήμου μας, να τους πληρώνουν από την τσέπη τους κι όχι από το «φτωχό» δημοτικό μας ταμείο.

Νέα Φιλαδέλφεια  /10/2013

Ας ρωτήσουν λοιπόν τον σοβαρό αριστερό Δήμαρχο Ηρακλή Γκότση, πόσους δικηγόρους διαθέτει ο διπλάσιος σε πληθυσμό γειτονικός μας Δήμος της Νέας Ιωνίας…

Αυτά φαίνεται έβλεπε και βλέπει και ο πρόσφατα παραιτηθείς Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Αντωνόπουλος και εγκατέλειψε «το πλοίο του Βασιλόπουλου», που μπάζει νερά από παντού…,παρά το ότι ο ίδιος επικαλείται «φόρτο εργασίας και προσωπικούς λόγους»!

Παιδιά ο τελευταίος… να κλείσει την πόρτα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s