53.800 ευρώ η «Χριστουγεννιάτικη Φιέστα» Βασιλόπουλου-Κουμαριανού. 15.000 ευρώ ΜΟΝΟΝ η αύξηση σίτισης των απόρων!

article_pyrotexnhmata

Σήμερα (26 Οκτωβρίου 2016) το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του, καλείται να εγκρίνει την τροποποίηση του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνας της οποία προεδρεύει – ο οπαδός της ΛΑΕ του κ. Λαφαζάνη & πρώην ΣΥΡΙΖαίος – ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κουμαριανός.

Τι αποφάσισε λοιπόν το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας; Αποφάσισαν να ΑΥΞΗΣΟΥΝ τις δαπάνες για την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων «μετά…συναυλίας» κατά 24.800 ευρώ και να ΑΥΞΉΣΟΥΝ κατά 29.000 ευρώ την δαπάνη για…ενοικίαση ξύλινων σπιτιών και πάρκων αναψυχής (!) για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!!!

Για τις άπορες και ασθενείς οικονομικά οικογένειες του Δήμου μας όμως αυξάνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το ποσόν που διατίθεται ΜΟΝΟΝ κατά 15.000 ευρώ!

Αυτή είναι η ευαισθησία της δήθεν «αριστερής και ευαίσθητης κοινωνικά» διοίκησης Βασιλόπουλου-Κουμαριανού.

Δίνουν δηλαδή +53.800 ευρώ για τις Χριστουγεννιάτικες Φιέστες τους ψηφοθηρικού χαρακτήρα, και σ’όσους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες «πεινάνε» και δεν «έχουν μαντήλι να κλάψουν», δίνουν «με το τσιγκέλι» ΜΟΝΟΝ +15.000 ευρώ!!!

Προφανώς ο Βασιλόπουλος, ο Κουμαριανός και η παρέα τους μιμούνται την Μαρία Αντουανέτα, η οποία όταν της είπαν – πριν την καρατομήσουν – ότι ο Γαλλικός λαός πεινάει…απάντησε με φυσικότητα:

«Και γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;»

Νέα Φιλαδέλφεια  /10/2013

Περιμένουμε σήμερα λοιπόν στο Δημοτικό Συμβούλιο – με ιδιαίτερο ενδιαφέρον – να δούμε την στάση της Δημοτικής μας Αντιπολίτευσης…Γεωργαμλή, Αράπογλου, Κόντου, Αγαγιώτου, Γκούμα (την κ. Γαίτανά δεν την αναφέρουμε, γιατί δεν μας κάνει την τιμή συνήθως να παρίσταται)…αλλά και ΟΛΩΝ των Δημοτικών Συμβούλων για να μάθει επιτέλους ο λαός, που υποφέρει στην φτώχεια και στην ανέχεια, πως τον αντιμετωπίζουν οι Δημοτικοί του Άρχοντες στην εποχή των Μνημονίων και της συνειδητής  εξαθλίωσης που κάποιοι μας επιβάλλουν…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s