Ο Χάρης, ο Γεράσιμος, ο Αλέκος, ο υδραυλικός και τα 5.000.000 δραχμές του 1994!

newego_large_t_1101_53815810

Θα σας διηγηθώ μια παλιά ιστοριούλα, απόλυτα όμως πραγματική αν και παλιά, που δείχνει ότι «σόι πάει το βασίλειο…» Δημοτικές εκλογές του 1994…στη Νέα Χαλκηδόνα, μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής.

Αντίπαλοι μετά τον πρώτο γύρο Νίκος Παπαμικρούλης με ποσοστό 46% και Χάρης Τομπούλογλου με ποσοστό 45%, στη μέση ο συνδυασμός του Βαγγέλη Δεπούντη, υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ, με 9%.

Δέχεται τηλέφωνο ο Χάρης από έναν…Γεράσιμο (εκ Νέας Φιλαδελφείας) και του λέει: «Θέλει να σε δει προσωπικά ο φίλος μου ο Αλέκος για ένα σοβαρό θέμα που σε αφορά…» «Άς έλθει να με δει»… η απάντηση του Χάρη.

Καταφθάνει λοιπόν ο…Αλέκος, συνοδευόμενος από έναν υδραυλικό της περιοχής…

Και τι λέει με κάθε σοβαρότητα στον Χάρη: «‘Εχουμε την δυνατότητα να σε στηρίξουμε στον δεύτερο γύρο, αλλά θα σου στοιχίσει 5.000.000 δραχμές…

Θα γυρίσουμε πόρτα-πόρτα…’Eχουμε προσβάσεις σ αυτούς που έμειναν εκτός του δεύτερου γύρου…

» Ο Χάρης – απ΄ ότι ξέρουμε – ευγενικά μεν, αρνήθηκε κατηγορηματικά!

Δηλαδή «δεν τσίμπησε» κατά το κοινώς λεγόμενο. Κατάλαβε την παγίδα και την «αρπαχτή» που επιχειρούσαν οι συνομιλητές του, που του πούλαγαν αέρα κοπανιστό…διότι φυσικά οι «τρίτοι» που ήταν στη μέση – ήταν και είναι απόλυτα έντιμοι και δεν είχαν ιδέα για την πρόταση Αλέκου και υδραυλικού!

 Κι έτσι η ιστορία έληξε άδοξα. Αυτά προς το παρόν Μιχαλάκη… Αχ αυτό το παρελθόν είναι αδυσώπητο και μας κυνηγάει! Διότι όπως λέει και ο σοφός λαός: «Σόι πάει το βασίλειο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s