Οι «Λαϊκές Συνελεύσεις» του Άρη!

sinelefsi

Ήταν όνειρο και πάει…Μέχρι να γίνει Δήμαρχος ο Άρης Βασιλόπουλος και η «παρέα» του, μας είχαν βομβαρδίσει με την αναγκαιότητα των «Λαϊκών Συνελεύσεων» και της «άμεσης λαϊκής δημοκρατίας» τους.

Όταν έγιναν δημοτική αρχή το 2014, πριν 2 χρόνια και κάτι, έκαναν το 2015 μια γύρα στις γειτονιές της πόλης μας, καλώντας τον κόσμο σε «λαϊκές συνελεύσεις» για να ενημερωθεί, να προτείνει και να συναποφασίσει ο λαός.

‘Ε, αυτό ήταν όλο κι όλο. Τώρα «μούγκα στην στρούγκα». Ούτε λαϊκές συνελεύσεις, ούτε καν η από τον νόμο προβλεπόμενη λογοδοσία των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής δεν τέθηκε σε διάλογο και υπό την κρίση των δημοτών, στις γειτονιές της πόλης μας.
Στην «λαϊκή δημοκρατία» που ονειρεύεται ο «ρη-Μαδούρο» Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και η παρέα του, η δημοκρατία είναι πολυτέλεια και η γνώμη του λαού περιττή!

Θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα, που τόσο θαυμάζει ο ίδιος και οι όμοιοί του. «Τα λόγια, τα μεγάλα» τους έμειναν μόνον. Ο λαός όμως που τον ξεγέλασαν, τους περιμένει στη γωνία! Αμείλικτος κριτής και τιμωρός τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s