ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ από ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ… «ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ» | ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1

Ξέσπασμα αυταρχισμού και αλαζονείας από τον Βασιλόπουλο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που συνεδρίασε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας – μεταξύ άλλων – το «Βασιλικό Διάταγμα» Ειβ/221/1965 και το «Χουντικό Διάταγμα» 465/1970 η διοίκηση Βασιλόπουλου ακολουθώντας την τακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» εισηγήθηκε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος την αφαίρεση της άδειας του ιδιωτικού Κυλικείου, που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης μας.

Ας σημειωθεί ότι την άδεια λειτουργίας του συγκεκριμένου κυλικείου έχει χορηγήσει επί των ημερών της η ίδια η διοίκηση Βασιλόπουλου! Στην έναρξη της συνεδρίασης η οποία είναι ΔΗΜΟΣΙΑ – άρα μπορούν να την παρακολουθήσουν οι πάντες – ζήτησαν να παραστούν ο ενδιαφερόμενος καταστηματάρχης, ο δικηγόρος του και ο μηχανικός του.

«Δεν θα μπείτε» ήταν η αντίδραση του Βασιλόπουλου! «Μα η συνεδρίαση είναι δημόσια» αντέτεινε ο δικηγόρος του ενδιαφερόμενου. «Εγώ αποφασίζω για το ποιός μπαίνει, εγώ κάνω κουμάντο» απάντησε ο «δημοκράτης-αριστερός» Βασιλόπουλος… Τελικά επετράπη να μπει χωριστά ο δικηγόρος και εν συνεχεία ο μηχανικός του ενδιαφερόμενου…

Στη συνέχεια η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφάσισε – κατά πλειοψηφία – να αφαιρεθεί η άδεια του ιδιωτικού Κυλικείου και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια, όπου – σύμφωνα με πληροφορίες μας – προσφεύγει ο ενδιαφερόμενος.

ΘΕΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ, «παρών» δήλωσε ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ! Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, μειοψήφησε στην απόφαση αυτή. Η στάση του Γεωργαμλή κρίνεται θετική, αν ληφθεί υπόψη η μεθόδευση και ο αυταρχικός τρόπος που χρησιμοποίησε η διοίκηση Βασιλόπουλου στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Νίκος Παπανικολάου, εκπρόσωπος της παράταξης «Ζούμε Μαζί» του Απόστολου Κόντου δήλωσε «παρών», ενώ ο Δημήτρης Κανταρέλης, εκπρόσωπος του «Νέον» του Γιώργου Αράπογλου…απουσίαζε!

——————————————————

Αντιγράφουμε από μια ανάρτηση που έγινε σήμερα (4-11-2016) στο site «Αλήθεια» και αφορά – κατά δήλωση του site – αυτά που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του facebook o Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου:

«Τοπική εφημερίδα και τοπικός αντιδήμαρχος φαίνεται να έχουν διαφορετικές και σίγουρα ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Το θέμα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αφορούσε την αφαίρεση άδειας λειτουργίας καταστήματος δίπλα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Το κατάστημα άνοιξαν οι κόρες, του πρώην ενοικιαστή του κυλικείου του νεκροταφείου. Η Δημοτική Αρχή ζήτησε την ανάκληση της άδειας του καταστήματος διότι δεν είχε, όταν έβγαλε την άδεια, έγκριση εισόδου – εξόδου από την πολεοδομία και δεν διαθέτει επαρκή βόθρο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας; Ζήτησα να δοθεί εύλογο χρονικό διάστημα (1-2 μήνες) και αν δεν συμμορφωθεί να αφαιρεθεί η άδεια, διότι ήμουν και είμαι «οπαδός» της νόμιμης επιχειρηματικότητας.

Νόμιμη: λέξη άγνωστη σε κάποιους.

Επιχειρηματικότητα: λέξη άγνωστη σε κάποιους άλλους.

Αλήθεια: λέξη άγνωστη και στους δύο.

Γιόζεφ Γκέμπελς: Υπουργός προπαγάνδας του 3ου Ράιχ»

H απάντηση της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»:

1.Kατ’αρχήν μαθαίνουμε σήμερα – με επίσημο τρόπο – ότι ο κ.Νίκος Παπανικολάου εξακολουθεί να παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Ζούμε Μαζί» με επικεφαλής τον Απόστολο Κόντο. Οι μέχρι τώρα κινήσεις και συμπεριφορά του έδειχναν μία σαφή «αποστασιοποίησή του» από την δημοτική παράταξη με τη σημαία της οποίας εξελέγη το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος.

2.Επειδή ο κ. Παπανικολάου μας κάνει την τιμή να αναφέρεται KAI στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» τον ρωτάμε ευθέως: «Πώς καταγράφηκε η θέση του στην σχετική ψηφοφορία για την αφαίρεση ή όχι της άδειας λειτουργίας του ιδιωτικού κυλικείου που βρίσκεται έξω απο το Δημοτικό μας Κοιμητήριο; Ψήφισε υπέρ της αφαίρεσης της αδείας; Ψήφισε κατά; Δήλωσε παρών; Απείχε; Ήταν παρών ή απών απο την σχετική ψηφοφορία; Μόνο αυτά τα ενδεχόμενα υπάρχουν για την στάση του… Άλλο το σκεπτικό ή η αιτιολόγηση της θέσης του κι άλλο τελικά το τι ψήφισε ή δεν ψήφισε ή απείχε ή παρέστη… Ας μας απαντήσει λοιπόν τι καταγράφηκε στα πρακτικά της σχετικής απόφασης στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και ας μας διορθώσει άν γράψαμε κάτι ανακριβές.

14908239_10154747183039644_6598880936183810175_n

3.Ο κ. Παπανικολάου, επειδή μας προκαλεί, ας μας πει επ’ ευκαιρία, γιατί αποφεύγει να υπερασπισθεί «τα έργα και τις ημέρες» της δημαρχίας Έφης Γαϊτανά, της οποίας υπήρξε «διακεκριμένο» στέλεχος, ως αμειβόμενος Αντιδήμαρχος και συνεπής υποστηρικτής της. Η τακτική της «στρουθοκαμήλου» που ακολουθεί – απέχοντας, απουσιάζοντας ή σιωπώντας – νομίζει ότι τον απαλλάσσει ευθυνών για το «χάλι» που μας οδήγησε η προηγούμενη Διοίκηση που συμμετείχε και στήριζε;

4.Όσον αφορά τα μαθήματα του «λεξιλογίου» που παραθέτει με την δήλωσή του, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι δεν είναι και…ο καταλληλότερος για να παραδίδει μαθήματα ελληνικής γλώσσας και νομιμότητας. Εκτός βέβαια της αναφοράς που κάνει στον… Γκαίμπελς, που ελπίζουμε να μην προδίδει ενδόμυχες προτιμήσεις ή καταβολές…

Αυτά επί του παρόντος! «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

 

3 thoughts on “ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ από ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ… «ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ» | ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 1. Καλα κανετε και υπενθυμιζετε οτι ηταν αμοιβομενος αντιδημαρχος και πρωτοκλασατο στελεχος της παραταξης της ανεκδιηγητης Γαιτανα. Οι κουτοπονηριες της δηθεν αποστασιοποιησης (μονο λιγους μηνες πριν τις δημοτικες του 14′) δεν περνανε και αποτελουν και ντροπη (για τον ιδιο) που υποτιμα τη νοημοσυνη του κοσμου. Μικρη πολη ειμαστε και ολοι γνωριζομαστε πολυ καλα. Ο ηθικοτατος Αποστολος Κοντος θα ειχε πολυ καλυτερη τυχη στις εκλογες του 14′ και δεν θα εβγαινε τεταρτος αν ειχε αποφυγει συνεργασιες με τετοια προσωπα πασιγνωστα για τα εργα και τις ημερες τους αλλα και για τις ακραιες καταβολες τους.

  Μου αρέσει!

  • Το ότι έκανε μια περατζα’δα απο΄ακροδεξια’ στα νια’τα του δε λεέι και κα’τ ρε μεγα’λε. ι!Κι ο Βασιλο’γαυρος η’τανε ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΕ κα’τι συνιστω’σες με τσιτα’τα που θα ζη’λευαν οι ερυθρ’ες ταξιαρχι’ες και τωρα βγα’ζει ολη τη φασιστι’λα που ε’κρυβε με’σα του κι αυτο’ς κι ο τεως κομουνισταρα’ς ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ θέμα ΕΙΝΑΙ ση΄μερα τι κανουν ΟΛΟΙ. Προς το παρο΄ν ο Παπ πριονι’ζει τη καρε΄κλα του ψηλου’. Με το τρο΄πο του βεβαια. ΕΤΣΙ κι αλλιως ρεμπετ ασκερ ει΄ναι ΟΛΗ η αντιπολι’τευση. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ κα’νει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.. Κα’νει οτι επρεπε να κα΄νουν οι Αρα’πογλου, Γεωργαμλ’ης Κόντος. Α!!!!! Ει’ναι κι ο καφεπω’λης αντιπολ’ιτεσυη!!! Ξε’χασα!!! Ασχετο αν δεν καταλαβαι’νει κανε’νας τι λε’ει Κι η ΓΚουμα του ΚΚε με την γνωστη’ κασε’τα (λυκοσυμαχι’ες κλπ) κι η αντιδη’μαρχος του Αποστολα’κη στη Χαλκηδω’να με το ξασμε’νο μαλί..
   Κο’κο ΜΠΛΟΚΟ!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s