Οικογενειακές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! νέο ΚΟΥΙΖ…για έξυπνους λύτες

%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b5%ce%bc%ce%b1_3

Μια ιστοριούλα ακόμα, απόλυτα πραγματική, που δείχνει το «ήθος» αλλά και το «επιχειρηματικό» πνεύμα των «αδιάφθορων» που κάθισαν στην καμπούρα του κοσμάκη!

Βρείτε που συμβαίνουν αυτά άραγε και ποιοί είναι οι «πρωταγωνιστές»… Πιστεύουμε ότι εσείς, οι ιδιαίτερα «εξασκημένοι» αναγνώστες μας, είστε αρκετά έξυπνοι να βρείτε την απάντηση στο ΚΟΥΙΖ!

Αν θέλει κάποιος να καθαρίσει κήπο, αυλή, να κλαδέψει δέντρα και προστρέξει να ζητήσει την συνδρομή των «αρμοδίων», τι λέτε ότι θα γίνει;

Θα του δώσουν λοιπόν οι «αρμόδιοι» το τηλέφωνο του «μπαμπά»(!) που – με το αζημίωτο βέβαια…- θα καθαρίσει τον κήπο, θα κλαδέψει και θα φροντίσει με το «παιδί» να πάρει και τα κλαδιά «τζάμπα», ενώ τα άλλα κορόιδα πληρώνουν αρμοδίως, αφού δεν έχουν δώσει…χοντρό χαρτζιλίκι στον «μπαμπά».

«Ντύνει, στολίζει, νοικοκυρεύει» όπως παλιά η Πειραϊκή-Πατραϊκή, μόνο που τώρα έχει αλλάξει επωνυμία…η οικογενειακή επιχείρηση, που χρόνια συντηρείται με διάφορους τρόπους από όλους τους απλούς πολίτες.

Είπαμε, ιδού το νέο ήθος των «επαναστατών της τσέπης» τους!

Κάποιος όμως καλός φίλος – που έκανε όλον το κύκλο (επικοινωνίας, κλαδέματος, χαρτζιλικιού στον «μπαμπά», δωρεάν στη συνέχεια αποκομιδής των κλαδιών) – μας ενημέρωσε με το σχετικό φωτογραφικό υλικό, εμάς, που είμαστε γενικά πολύ δύσπιστοι!

Μας λένε ακόμη ότι η «μαμά» – με την πλάτη και το όνομα της ξαδέλφης από Γλυφάδα μεριά – κάνει την «μεσίτρια» πειρατικά, εντοπίζει ακίνητα, πάει σε μαγαζιά, χρησιμοποιώντας στο έπακρο το αξίωμα του παιδιού.

Ε, τι νομίζετε άνεργη θα έμενε η γυναίκα; τώρα που δεν υπάρχουν δουλειές, το μαγαζί έκλεισε και το μέγαρο μένει κενό με τις …ταμπέλες απέξω, μιας και δεν υπάρχουν πια τα κορόιδα να πληρώνουν μερικές χιλιάδες ευρώ για ενοίκια.

Εδώ είμαστε παιδιά… Ο «υπόκοσμος» είναι σε δράση μεν, αλλά τελεί υπό στενή παρακολούθηση!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s