ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!!! Ο ΟΜΠΑΜΑ αναβάλει την επίσκεψή του στην ΕΛΛΑΔΑ μετά την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ανακοίνωση της γνωστής…Ευτυχίας & της «Δύναμης Πολιτών» Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1

Μετά την ανακοίνωση που δημοσιεύουμε παρακάτω, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Λευκός Οίκος επικοινώνησε με τον Άρη Βασιλόπουλο και με την Ευτυχία Παπαλουκά και τους ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος Μπάρακ ΟΜΠΑΜΑ θορυβήθηκε πολύ και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη του την ανακοίνωση της «Δύναμης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» που δημοσίευσε και η Ευτυχία Παπαλουκά, ΑΝΑΒΑΛΕΙ την επίσκεψή του στη χώρα μας.

Η «Δύναμη Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου – ως γνωστόν – υποστηρίχθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 και σε αυτήν την παράταξη συμμετέχει ΣΗΜΕΡΑ – ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος – και ο Γιώργος Ανεμογιάννης ο οποίος (αν δεν κάνουμε λάθος) είναι ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας…

Τώρα θα μου πείτε πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον ΟΜΠΑΜΑ στην Ελλάδα και η Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας – που προέρχεται και υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – να τον θεωρεί ανεπιθύμητο και να τον «περνάει γενεές 14″( ; ), αυτό μόνο ο Άρης Βασιλόπουλος, η Ευτυχία Παπαλουκά και ο Γιώργος Ανεμογιάννης μπορούν να μας το εξηγήσουν…

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι, μετά την τεράστια αυτή επιτυχία, ο Άρης Βασιλόπουλος με αντιπροσωπία της «Δύναμης Πολιτών» θα μεταβεί ξανά …στην Βενεζουέλα για να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στον φίλο του, τον Μαδούρο!

Διαβάστε λοιπόν την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που δημοσίευσε – παντού στα τοπικά μας ηλεκτρονικά ΜΜΕ – η συνεπής αριστερή αγωνίστρια Ευτυχία (πρώην διαπρεπής Γρετζελο-ΠΑΣΟΚτζού) και τρομοκράτησε… τον Μπάρακ ΟΜΠΑΜΑ:

«ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΤΡΙΤΗ 15/11 – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17.30

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα στη χώρα μας σε μια περίοδο που ο λαός μας υποφέρει από τα σκληρά μέτρα λιτότητας και εξαθλίωσης, εμφανιζόμενος ως δήθεν φίλος της Ελλάδας στο θέμα ενός χρέους, το οποίο δεν δημιούργησε ο ελληνικός λαός, αποτελεί πρόκληση. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτό γίνεται τις ημέρες που τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο επικεφαλής του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, που στη θητεία του ευθύνεται για δεκάδες επεμβάσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης επισκέπτεται τη χώρα μας όπου είναι ακόμη νωπή η εικόνα με το σύνθημα «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» στην πύλη του Πολυτεχνείου από τις αιματοβαμμένες ημέρες του Νοεμβρίου του 1973. Ο ρόλος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε όλες τις συγκρούσεις της περιοχής είναι γνωστός από την αντιμετώπιση των εξεγέρσεων στην Αραβική Άνοιξη, τη διάλυση χωρών όπως η Λιβύη, τη στήριξη φασιστικών – αντιδραστικών ομάδων όπως στην Ουκρανία, μέχρι την φανερή και μυστική υποδαύλιση της φονταμενταλιστικής τρομοκρατίας που γέννησε το ISIS και προκάλεσε την μεγαλύτερη προσφυγική κρίση που γνώρισε η ανθρωπότητα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η επίσκεψη αυτή, πίσω από το συμβολισμό που θέλει να προσδώσει η κυβέρνηση ως δήθεν βοήθεια στη διαπραγμάτευση του χρέους, κρύβει τους ανταγωνισμούς που αναπτύσσονται στην περιοχή μας και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ. Οι «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», όπως έχουν καταγραφεί στις μνήμες του λαού μας από το πρόσφατο παρελθόν, δεν έρχονται ως φίλοι και σύμμαχοι για την ειρήνη, αλλά αναζητώντας μεγαλύτερες εξυπηρετήσεις στα σχέδιά τους και συνεταίρους στις πολεμικές επιχειρήσεις που εξαπολύουν. Η Δύναμη Πολιτών καλεί τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αντίδρασης στην επίσκεψη Ομπάμα που διοργανώνονται αύριο Τρίτη 15/11, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί. Τόπος συνάντησης: Πολυτεχνείο, ώρα: 17.30.

Δύναμη Πολιτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας 14/11/16 «

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s