ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΥΡΑ από την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δήμου στην «παρέα» του ΑΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ! Μάταια προσπαθούν να ξεφύγουν…

%cf%832

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 ήταν η αρχή του τέλους… για την Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου και της στενής «παρέας» που αποτελεί την ηγετική ομάδα της «Δύναμης Πολιτών».

Στην προσπάθειά τους να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την διαχείριση της υπόθεσης των μισθωμάτων του Κυλικείου του Δημοτικού μας Νεκροταφείου, προσπάθησαν να εκτρέψουν την συζήτηση και να δημιουργήσουν «κλίμα» συμψηφισμού ευθυνών, με το προ…10/ετίας παρελθόν!

Πρωταγωνιστές της προσπάθειας εκτροπής της συζήτησης ήταν «φωνασκούντες» ο Άρης Βασιλόπουλος, ο Μιχάλης Λάλος, η Ευτυχία Παπαλουκά, ο Γιώργος Πάνος και ο … προκύψας εσχάτως Αρσένιος Πρελορέντζος!

Θυμήθηκαν τα «λαϊκά δικαστήρια», που έστηνε στο Δ.Σ. ο υποστηρικτής τους Παντελής Γρετζελιάς στις μέρες της παντοδυναμίας του, που έφερνε ακόμα και την «Άμεση Δράση» σε ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για να «συλλάβει» τότε, τον Γιάννη Τομπούλογλου που τον «ενοχλούσαν» οι τοποθετήσεις του!

Επιτέθηκαν λοιπόν με λύσσα στον Γιάννη Τομπούλογλου, ο οποίος, με την από 31 Οκτωβρίου 2016 επιστολή του, έβαλε «επι τάπητος» το θέμα των οφειλών που δημιουργήθηκαν από τα μισθώματα του Δημοτικού Κυλικείου επί ημερών του Άρη Βασιλόπουλου και της διοίκησής του – προσπαθώντας, Βασιλόπουλος και Λάλος, να μην απαντήσουν επί της ουσίας του θέματος και των ερωτημάτων που τους τέθηκαν.

Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού έθεταν ερωτήματα στον Γιάννη Τομπούλογλου για τους χειρισμούς που έκανε η διοίκηση του Νίκου Αδαμόπουλου επί των ημερών της, στο θέμα ενοικίασης τότε, με ανοιχτή δημοπρασία, του Κυλικείου στον Ηλία Κουρή.

Ερωτήματα στα οποία γνωρίζουν ΟΛΕΣ τις απαντήσεις, αφού διαθέτουν ως Διοίκηση ΟΛΑ τα στοιχεία, και για τα οποία ερωτήματα πήραν σαφείς και αποστομωτικές απαντήσεις!

Ας σημειωθεί ότι στην διοίκηση Αδαμόπουλου συμμετείχαν τότε, ως πρωτοκλασάτα στελέχη της, οι Νίκος Κασίμης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) και Μαίρη Μαργαριτοπούλου (Αντιδήμαρχος), «ομοϊδεάτες» του Άρη Βασιλόπουλου!

Όπως προέκυψε από την σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο οι χειρισμοί του θέματος ενοικίασης του Κυλικείου – την περίοδο εκείνη – έγιναν αποκλειστικά από τον τότε Δήμαρχο Νίκο Αδαμόπουλου (2003-2006) και στη συνέχεια από τον διάδοχό του, τον Δήμαρχο Σταύρο Κόντο (2007-2010).

%cf%821

Όπως επίσης αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Δήμος, επί των ημερών των 2 αυτών Δημάρχων, δεν έχασε ούτε 1 ευρώ από τα ενοίκια του Κυλικείου, κάτι που φυσικά ανατράπηκε στη συνέχεια επί διοίκησης Έφης Γαϊτανά και – όπως πιθανολογείται σφόδρα από τα μισόλογα του αρμοδίου Αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Λάλου – επί διοίκησης Άρη Βασιλόπουλου.

ΕΠΙΘΕΣΗ στην διοίκηση Άρη Βασιλόπουλου από την Αντιπολίτευση!

Οι εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο κατάλαβαν την παρελκυστική τακτική των «φωνασκούντων» Άρη Βασιλόπουλου, Μιχάλη Λάλου, Γιώργου Πάνου, Ευτυχίας Παπαλουκά και…Αρσένιου Πρελορέντζου και τους έβαλαν στη θέση τους με τις τοποθετήσεις τους.

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Αράπογλου, ο Απόστολος Κόντος, η Βάσω Αγαγιώτου (ιδιαίτερα έντονη αλλά και ουσιαστική) και ο Νίκος Παπανικολάου με τις τοποθετήσεις τους δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Άρη Βασιλόπουλο…

%cf%873

Τον έβαλαν στη θέση του, οπότε μεγάλωσε ο πανικός του ιδίου και της «ηγετικής παρέας» που διοικεί τον Δήμο και έτσι  τους ανάγκασαν σε «άτακτη υποχώρηση».

Τα πρώτα σημάδια μιας ουσιαστικής Αντιπολίτευσης έδειξαν ότι το κλίμα της επιθυμίας για ΑΝΑΤΡΟΠΗ που επικρατεί στο λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, αρχίζει να εμφανίζεται πλέον και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο Άρης Βασιλόπουλος μετά την αποχώρηση από την παράταξή του της Αντωνίας Αναγνώστου και του Ορέστη Δούλου κρέμεται κυριολεκτικά σε μία κλωστή, αφού από τις 33 έδρες του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η «Δύναμη Πολιτών» έχει πλέον μετά βίας μόνον 17…

Πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ευκαιριακής πλειοψηφίας του Άρη Βασιλόπουλου, έχουν αρχίσει να πορεύονται προς τη έξοδο…

ΕΜΕΙΣ, η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», είμαστε απτόητοι και μαχητικοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να ΦΥΓΟΥΝ αυτοί, που καθημερινά καταστρέφουν, ό,τι θετικό και καλό βρήκαν στην όμορφη πόλη μας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s