Αμείλικτα τα ερωτήματα για την «Δύναμη Πολιτών» !!! Τί έκανε ως Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης 2011-2014;

vvv

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» αναδημοσιεύει από την εφημερίδα «ΑΥΓΗ» της 20ης Νοεμβρίου 2016 το ρεπορτάζ της Ηλέκτρας Βισκαδουράκη που αναφέρεται στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις εκμισθώσεις στο κοιμητήριο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας την περίοδο 2009-2014.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ζημία λοιπόν για τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ύψους 1,17 εκατ. ευρώ χωρίς τις προσαυξήσεις, καταγράφει η έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου που εκπόνησε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ως γνωστόν η μείζων Αντιπολίτευση της περιόδου 2011-2014, που την αποτελούσε η Δημοτική Παράταξη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου, είχε κατ’ επανάληψη επισημάνει και καταγγείλει – με έγγραφα στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές – την ολιγωρία της Διοίκησης της τότε Δημάρχου Έφης Γαϊτανά-Αποστολάκη για την είσπραξη των διαφυγόντων εσόδων του Δήμου από τα μισθώματα του Κυλικείου και Ανθοπωλείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου ΄»Κόκκινος Μύλος» που ξεπέρασαν το 1.000.000 ευρώ.

Οι ευθύνες της «Δύναμης Πολιτών»

Την ίδια χρονική περίοδο (2011-2014) η «Δύναμη Πολιτών», δηλαδή η Δημοτική Παράταξη που σήμερα διοικεί τον Δήμο και διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για τον σκάνδαλο του Νεκροταφείου, μετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο με Δημοτικό Σύμβουλο κατ’ αρχήν τον κ. Θανάση Μάλλιο, στη συνέχεια – μετά την παραίτησή του – με την κ.Βάλια Κουμαριανού – Ματσουκά (μητέρα του σημερινού Αντιδημάρχου Βαγγέλη Κουμαριανού) και στην συνέχεια – μετά την παραίτηση και εκείνης – με τον σημερινό Δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο. Κατά την άσκηση των καθηκόντων τους οι κατά καιρούς εκπρόσωποι στο Δημοτικό Συμβούλιο της «Δύναμης Πολιτών», ενώ γνώριζαν το θέμα που είχε τεθεί κατ’ επανάληψη από την τότε μείζονα Αντιπολίτευση και είχε λάβει δημοσιότητα από τον έντυπο τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο, δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια, καταγγελία ή έστω ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε φυσικά συνηγόρησαν στα καταγγελλόμενα από τον Χάρη Τομπούλογλου για το μείζον αυτό θέμα! Ασχολήθηκαν με το όλο θέμα όταν όταν έγιναν Δημοτική Αρχή και ζήτησαν να διενεργηθούν οι σχετικοί έλεγχοι 1 χρόνο μετά αφότου την ανέλαβαν… Το αμείλικτο ερώτημα είναι γιατί σιωπούσαν επί 3,5 χρόνια ως Αντιπολίτευση και γιατί ζήτησαν – ως Διοίκηση – τον σχετικό έλεγχο με 1 έτους καθυστέρηση…

Ο λαός της πόλης μας πρέπει να μάθει ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ!

-Ήταν από άγνοια και αμέλεια η στάση τους αυτή;

– Ήταν από ολιγωρία άσκησης των αντιπολιτευτικών τους καθηκόντων;

– Υπήρξε μήπως τότε τυχόν σκοπιμότητα για την σιωπή τους, που εμείς όμως ΔΕΝ μπορούμε να γνωρίζουμε;

Η «Δύναμη Πολιτών» ως Δημοτική Παράταξη αλλά και τα σημερινά ενεργά και κορυφαία στελέχη της «Δύναμης Πολιτών», δηλαδή ο κ. Άρης Βασιλόπουλος και η κ.Βάλια Κουμαριανού-Ματσουκά, ως κήρυκες της τοπικής κάθαρσης – που ορθώς κατά την γνώμη μας σε όλους τους τόνους προβάλουν την ασυμβίβαστη στάση τους απέναντι στην τοπική διαπλοκή και διαφθορά – οφείλουν να απαντήσουν στο λαό της πόλης μας ΚΑΙ στα ερωτήματα αυτά.

Ας γνωρίζουμε ΟΛΟΙ μας ότι ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που τους εξέλεξε, μόνον αφελής ΔΕΝ είναι και έχει δικαίωμα να μάθει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s