ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά του Προϋπολογισμού του Δήμου μας (2017) το «Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.» Νέα ατοπήματα της Διοίκησης Βασιλόπουλου!!!

%ce%b1

ΧρηστοςΡεπορτάζ: Χρήστος Τριανταφύλλου

Με ένα έγγραφο ¨»καταπέλτη» το «Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας» των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών καλεί τον Δήμο να τροποποιήσει άμεσα τον προϋπολογισμό του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το έτος 2017, αναφέροντας ότι ΔΕΝ πρόκειται να εγκριθεί το σχέδιο του προϋπολογισμού που εκπόνησε η Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου και ο βαθύς γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – αρμόδιος Αντιδήμαρχός του επί των Οικονομικών – Μιχάλης Λάλος!

Συγκεκριμένα το σχέδιο του προϋπολογισμού που εκπόνησε – μετά από 2 και πλέον χρόνια διοίκησης – ο Άρης Βασιλόπουλος και οι συνεργάτες του, χαρακτηρίζεται ότι «δεν είναι ρεαλιστικός» και «ότι δεν έχουν τηρηθεί οι οδηγίες που δόθηκαν από τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις για την σύνταξή του…

» Θα επανέλθουμε αναλυτικά για το θέμα του προϋπολογισμού μετά την σχετική συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε αυτούσια την γνώμη του «Παρατηρητηρίου» όπως αυτή περιλαμβάνεται στην 6η σελίδα του υπ.απ.1423/14.11.2016 εγγράφου του προς τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος και φέρει την υπογραφή της κ. Ε.Κουλουμπίνη, Προέδρου του «Παρατηρητηρίου» και Συμβούλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου!

%ce%b1%ce%b2

1 thought on “ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά του Προϋπολογισμού του Δήμου μας (2017) το «Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.» Νέα ατοπήματα της Διοίκησης Βασιλόπουλου!!!

  1. Οτι είναι προβληματική αυτή η διοίκηση είναι γνωστό. Αλλά δεν χρειάζεται να επιχαίρει κανείς για το γεγονός ότι δέχεται τις παρατηρήσεις του «παρατηρητηρίου», δηλαδή του κουαρτέτου (πρώην τρόϊκα).

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s