Έκπληξη από τον ΟΡΕΣΤΗ ΔΟΥΛΟ στο Δημοτικό Συμβούλιο!

xc.jpg

Με συγκροτημένο λόγο και τοποθέτηση, που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβητήσεων, έκανε την πρώτη του δημόσια «εμφάνισή» στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Νοεμβρίου 2016 ο Ορέστης Δούλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου που ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ διαφωνώντας με ΗΧΗΡΗ και ΣΚΛΗΡΗ δήλωσή του σε τοπικά ΜΜΕ.

Ο Ορέστης Δούλος ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ τον Προϋπολογισμό μαζί με την επίσης αποχωρήσασα Δ.Σ. Αντωνία Αναγνώστου και μαζί με το σύνολο των παρισταμένων Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα ο Προϋπολογισμός να υπερψηφιστεί οριακά ΜΟΝΟΝ με τις 17 θετικές ψήφους όσων απέμειναν στην «Δύναμη Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου (αν ελάμβανε 16 θετικές ψήφους αντί 17, δεν θα εγκρινόταν, διότι ο Νόμος για το θέμα αυτό απαιτεί την απόλυτη πλειοψηφία).

Εκνευρίστηκε λοιπόν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μίλησε επιθετικά στον «διαφωνούντα» μέχρι πρότινος σύντροφό του, λέγοντάς του ότι «αυτό που έκανε θα το πληρώσει» κι ότι «δεν είναι (σ.σ.ο Ορέστης Δούλος) περισσότερο αριστερός από εκείνον»(σ.σ.τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Πάνο).

Δηλαδή ιστορίες αγρίους… Τους πήρε ο κατήφορος και τίποτε δεν τους σταματάει…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s