Οι πονηριές της Ρενάτας και οι «πικραμένες χήρες»…

xira1

Η Ρενάτα προσπάθησε και πάλι να βγει στον αφρό μαζί με τις/τους «τελειωμένους», αλλά μάταια η προσπάθεια! Μαζί με όλες τις πικραμένες χήρες που τις έχει «ξεράσει» το γαλάζιο μαγαζί έκανε εμφάνιση, αλλά άνθρακες ο θησαυρός!

Οι αρμόδιοι και κυρίως Εκείνη που ξέρει πρόσωπα και πράγματα πληροφορήθηκαν από πρώτο χέρι το σχέδιο της πονηρής Ρενάτας και του «χαζοβιόλη» συνεταίρου της με τη γνωστή μαμά του και τους «γείωσαν» κανονικά!

Τους ανάγκασαν λοιπόν να προσκαλέσουν αυτούς «εναντίον» των οποίων είχε στηθεί το σχέδιο «ντεφάβα» του Νικολάκη (εμπειροτέχνη, ειδικού σε αγοραπωλησίες ακινήτων στη Νέα Χαλκηδόνα), του Γιωργάκη(ακριβοπληρωμένου συνοδού…) και άλλων τινών που βρίσκονται από καιρό στην εξέδρα!

 Και το χειρότερο, όταν εμφανίστηκε ο πρώην ευεργέτης τους, γούρλωναν τα μάτια και έβλεπαν να πηγαίνουν σύννεφο οι χαιρετούρες, οι αγκαλιές, τα φιλιά…από τον κόσμο αλλά και από τους επώνυμους.

Δηλαδή τους έκλεψε και πάλι την παράσταση, άσε που ο εκπρόσωπος της Μεγάλης διατυμπάνιζε εις επήκοον όλων ότι …ο άγνωστος «Χ» είναι αδελφός!

Δεν τον περίμεναν! Αλλά παλιά καραβάνα αυτός, τους την έκανε πάλι γυριστή…

Και έμειναν κάγκελο η Ρενάτα και οι λίγες «Σούλες-Μπούλες», πού είχαν βάλει τα καλά τους κι έκαναν οι καημένοι/ες τόσο κόπο να στήσουν το σκηνικό, που απαθανάτιζε πέρα-δώθε η γνωστή Κοντο-βασίλω του Lidl.

 Έτσι είναι Ρενάτα μου, δεν μπορεί 100 η αλεπού και 101 τα αλεπουδάκια…

 Η συνέχεια όμως θα έχει ενδιαφέρον. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους, μην ανησυχείτε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s